• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2022

15:00

NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP DO 18. JUNA! Ribama pomirenje sa nekim iz PROŠLOSTI, Ovnove privlače osobe iz INOSTRANSTVA, a ovaj znak može da zavede BILO KOGA

pixabay

Horoskop

NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP DO 18. JUNA! Ribama pomirenje sa nekim iz PROŠLOSTI, Ovnove privlače osobe iz INOSTRANSTVA, a ovaj znak može da zavede BILO KOGA

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde na ljubavnom planu...

OVAN:

U narednom periodu slagaćete se nešto bolje sa izabranom osobom. To će vam pomoći da sanirate štetu koju ste možda napravili prethodnih nedelja. Ako ste sami, privlačiće vas osobe koje žive u inostranstvu ili su stranog porekla.

BIK:

I dalje ćete uživate u blagoslovima planete Venere, pogotovo ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka. Uživaćete u slatkom životu, a vaše zarazno dobro raspoloženje i zavodljivost osvojiće svakoga koga sretnete.

Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop

BLIZANCI:

Biće prilika da uživate u ljubavi ili doživite ljubav. S obzirom na to da u poslednje vreme niste imali previše prilika u ljubavnom životu, ova pozitivna dešavanja će vas oduševiti i ohrabriti. Nemojte biti pohlepni, nego prihvatite šta se nudi i ne očekujte ono što je nerealno.

RAK:

Imaćete zanimljiv i prijatan porodični život ako ste već u braku ili živite s partnerom. Ako ste u potrazi za partnerom, privlačiće vas osobe koje su vam dobro poznate i s kojima ste se već na neki način emotivno povezali.

Foto: Shutterstock

LAV:

Iako niste posebno dobro raspoloženi i teško vam je da se otvorite prema drugima u ovom periodu, harizma kojom zračite će biti prisutna i u narednom periodu i doneti prilike za romansu, ako već ne za ljubav.

DEVICA:

Naredni period će biti blago pozitivan za sve u ljubavnom životu. Moguće je da će vam se dopasti neko s kim radite ili imate profesionalni kontakt ili neko koga ćete sresti na mestu zabave ili kulture.

VAGA:

Dopašće vam se neko koga nećete dobro razumeti ili neko s kim ćete imati problema da ostvarite harmoničan odnos. U ovom periodu ima dosta strasti u vašem ljubavnom životu, ali malo slaganja i harmonije.

ŠKORPIJA:

Imaćete bogat i prijatan društveni život koji će vam doneti prilike za ljubav. Ovo će posebno važiti za muške predstavnike znaka, koji će biti okruženi privlačnim ženskim osobama i moći će da biraju partnerku.

Foto: Freepick

STRELAC:

Lako ćete se zanositi i biti preplavljeni utiscima i osećanjima. Vrlo je bitno da ne dozvolite osećanjima da vas preplave dok ne procenite da li je osoba koja vam se dopada zaista vredna vaše ljubavi i tolike pažnje.

JARAC:

Bićete okrenuti pripremama. Usvojićete izvesne rituale ili navike koje će vam pomoći da se osećate privlačnije, kao i one koje će vas pripremiti za to da budete u vezi. Uglavnom ćete se baviti praktičnom stranom romantičnog života.

Foto: Shutterstock

VODOLIJA:

Vaš trenutno neobično siromašan društveni život je uzrokovao i siromašniji ljubavni život. Zbog toga će vam biti drago da saznate da će naredni period biti pozitivniji i bogatiji prilikama. Potrudite se da delujete pristupačnije.

RIBE:

Moguće je da ćete obnoviti vezu sa nekim s kim ste u skorijoj prošlosti raskinuli. Sve što budete pokušavali će biti na mestu, ali će rezultati ili kasniti ili ćete trpeti zbog izvesne stagnacije. Ipak, atmosfera će biti pozitivna.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija