• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

05.09.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 5. SEPTEMBAR! Škorpije će se predati LJUBAVI i UŽIVANJU, a jedan znak će potpisati BITAN UGOVOR!

pexels.com

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 5. SEPTEMBAR! Škorpije će se predati LJUBAVI i UŽIVANJU, a jedan znak će potpisati BITAN UGOVOR!

Podeli vest

Škorpije će biti zainteresovane za ljubav i uživanje, zbog čega će im biti lako da naprave progres u ovoj sferi, dok će Lavovi potpisati neki bitan ugovor...

OVAN

LJUBAV: Neko će vas oboriti s nogu. Povoljan dan za ljubav. POSAO: Moguće je da ćete se osećati sputano jer ćete morati striktno da poštujete rutinu u procesu rada. ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.

BIK

LJUBAV: Iako imate prilika za ljubav, možda nisu ono što tražite. POSAO: Uspeh moguć u oblasti trgovine ili transporta robe. Lako možete doći na ideju da radite u inostranstvu. ZDRAVLJE: Prehlada.

BLIZANCI

LJUBAV: Možda ćete razmišljati o promeni jer ste iznenada nezadovoljni i želite više od svog ljubavnog života. POSAO: Ohrabriće vas neki uspeh koji ste doživeli. ZDRAVLJE: Infekcije.

RAK

LJUBAV: Bićete emotivno otvoreni, ali više za prijateljske odnose nego za ljubav. POSAO: Mučiće vas to što imate velikih problema da postavite sebi neki jasan cilj. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: pexels.com

Lavovi će biti svesni toga da izgledaju dobro u ovom periodu

LAV

LJUBAV: Vaša samouverenost će danas doći do izražaja jer ćete biti svesni toga da izgledate dobro u ovom periodu. POSAO: Moguće je da ćete potpisati neki bitan ugovor. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

DEVICA

LJUBAV: Niste usmereni na ljubav koliko na posao, ali i na poslu se može desiti prilika za ljubav. POSAO: Mogući problemi u međuljudskim odnosima na radnom mestu. ZDRAVLJE: Nervoza.

VAGA

LJUBAV: Danas biste mogli da počnete da razmišljate o nekome ko je već duže vreme u vašem okruženju. POSAO: Realizovaćete neke ideje koje već duže "lebde u vazduhu". ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete vrlo zainteresovani za ljubav i uživanje, zbog čega će vam biti lako da napravite progres u ovoj sferi. POSAO: Budite oprezni dok rukujete mašinama. ZDRAVLJE: Povrede.

Foto: pexels.com

Strelčevi će postići uspeh više uz pomoć drugih nego samostalno

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da napravite značajan napredak u ovoj sferi jer ste još u povoljnom periodu za ljubav. POSAO: Uspeh postignut više uz pomoć drugih nego samostalno. ZDRAVLJE: Posetite lekara.

JARAC

LJUBAV: Trenutno ste u periodu u kom vam je lako da osetite tuđi telesni magnetizam. POSAO: Uspeh u sferi ekonomije, bankarstva i manipulacije tuđim novcem. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

VODOLIJA

LJUBAV: Možda ćete uspostaviti kontakt sa nekim iz inostranstva ili započeti vezu na nekoj socijalnoj mreži. POSAO: Mogući pravni problemi ili bavljenje pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE

LJUBAV: Uživaćete u obavljanju svakodnevnih obaveza zajedno sa voljenom osobom, koliko god da su banalne. POSAO: Uspeh u sferi pružanja intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17