• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.09.2022

21:20

REZERVISANI SU KAD SU EMOCIJE U PITANJU! Horoskopski znaci koji ne znaju kako da pokažu osećanja!

Horoskop

REZERVISANI SU KAD SU EMOCIJE U PITANJU! Horoskopski znaci koji ne znaju kako da pokažu osećanja!

Podeli vest

Iako se zdrava i skladna veza smatra onom gde su partneri posvećeni jedno drugom, u mnogim vezama neko od partnera to smatra otrcanim. Romantični tipovi ljudi među nama su danas zaista retki, međutim, u svakoj vezi neophodno je da se ona druga strana makar malo trudi oko nas

Evo koji znaci su po prirodi baš "operisani" od romantike i kojima sposobnost zavođenja nikako nije jača strana.                   

Vodolija

Vodolije su prilično rezervisane kada je pokazivanje emocija u pitanju i teško da ćete od njih čuti neke izjave ljubavi i romantične reči. Ako žele da vas zavedu i osvoje, učiniće to na drugačiji način. Ne vole konvencionalne načine izjava ljubavi, pa je ni ne primaju, niti je daju lako. Kao što su i na drugim poljima maštoviti, oni od druge strane takođe očekuju tu osobinu, kao i kreativnost i originalnost.

Foto: Shutterstock

Vodolije su prilično rezervisane kada je pokazivanje emocija u pitanju

Jarac

Hladni jarčevi teško da će nekome pokazati ljubav ili potruditi se da naprave neko lepo iznenađenje za partnera, ali će zato radije da glume kako su romantični i pažljivi da bi zaveli onoga ko im se dopada.  Dok ne osvoje osobu koju žele, pokušavaće na razne načine da steknu njenu naklonost i kada je zavedu, prestaće sa svojim pažljivim gestovima i trudom. U vezi postaju praktični i radije će pokazati ljubav kroz pomoć u mnogim kućnim poslovima i uslugama koje će pružati partneru.

Foto: pexels.com

Devica

Skromne i praktične device ne vole pokazivanje ljubavi kroz romantične gestove i kupovinu poklona. Nisu veliki romantičari po prirodi i radije će potrošiti novac na stvari koje su im neophodne, nego na kupovinu cveća i bombonjera. Mirne i staložene device posmatraju svet kroz ekonomičnost i materijalne stvari za njih nisu pokazatelj ljubavi.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sudar na putu Bor - Zaječar! Ima povređenih
Hronika

Sudar na putu Bor - Zaječar! Ima povređenih

Tri osobe povređene su danas oko 13 sati u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila nedaleko od skretanja za nekadašnji aerodrom na putu Bor – Zaječar, kod semafora kojim se reguliše saobraćaj zbog radova na asfaltiranju.

08.05.2024

21:15

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila podršku 169.195 glasača, a Pendarovski 69.710 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija