• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.10.2022

16:32

NE VIDE DALJE OD SEBE! Ovo su najveći NARCISI horoskopa!

Shutterstock

Horoskop

NE VIDE DALJE OD SEBE! Ovo su najveći NARCISI horoskopa!

Podeli vest

Osobe rođene u ovim horoskopskim znacima su toliko zaljubljene u sebe, da su pravi narcisi

Postoji jedna stvar koju narcisoidne osobe ne žele, a to je nedostatak pažnje.

Lav

Lavovi su toliko puni sebe da ih nije teško kategorizovati kao najveće narcise. Oni iskreno veruju da se svet okreće oko njih i da imaju pravo da urade sve što hoće kako bi stvari zadržali takvima. Oni izgledaju vrlo samouvereno, ali su potajno nesigurni baš kao sve narcisoidne osobe.

Često nekoga obasipaju pažnjom, darovima, porukama i cvećem, a onda kada se osoba zakači, sva ta ljubav nestaje dok ne počnu da se plaše da se objekt njihovog ljubavnog bombardovanja povlači, onda to sve rade ispočetka. Lav će uraditi skoro sve kako bi zadovoljio svoje želje i ne zanima ga ko će biti povređen u tom procesu. Ako pokušate da se udaljite od narcisoidnog Lava, on će sebe prikazati kao žrtva, kako bi privukao još više pažnje.

Foto: Shutterstock

Lavovi obožavaju sebe

Škorpija

Škorpije, kad su uravnotežene, nisu tako narcisoidne, ali pazite ako su nedavno bili povređeni ili izdani jer tada postaju izuzetno usredsređeni na osvetu. Kada je Škorpija u ratnom pohodu, ne zanima ga ko će biti povređen i šta mora učiniti kako bi se osvetio. Kad se radi o poravnavanju računa, može biti hladan, proračunat i agresivan. Ponekad se čini da ne vidi koliko je pogrešno iskoristiti druge kako bi dobila ono što želi. Škorpije imaju talent za potpuno blokiranje ljudi i njihovo brisanje iz svojih života.

Vodolija

Ako ste optužili Vodoliju za narcisoidnost, on će reći da ste pogrešili i da je samo nezavisan. Ali oni mogu da budu nezavisni do tačke u kojoj ne razmišljaju o ničem drugom osim o sopstvenim željama. Možda će hteti da pomognu svima, ali ne ako je u to uključeno previše osećanja. Vodolije imaju sve osobine narcisoidne osobe. Oni će takođe iskoristiti druge za sopstvene ciljeve, a ponekad je i njihov dobrotvorni rad samo način privlačenja pažnje i sledbenika. Oni vole tu vrstu pažnje. Ne očekuju da ih većina razume, jer su bolji od većine. Vodolije misle da znaju sve bolje od vas i ako vas koriste za sopstvene ciljeve, onda bi trebalo da budete polaskani. I sve to ih čini jednim od najatraktivnijih narcisoidnih znakova Zodijaka.

Foto: unsplash.com

Devica

Devica ima barem jednu narcisoidnu osobinu, a to je da je uverena da je uvek najgenijalnija u prostoriji. Device su pune sebe i imaju podatke koji će to i potvrditi, jer ništa ne vole više od istraživanja. Možda zato što su toliko pametne, vrlo su dobri lažovi i lažu kako bi dobili ono što žele, naročito kada žele pažnju. Narcisi traže savršenstvo. Oni žele savršenog partnera, savršenu kuću, savršen posao. Narcisi se mogu ponašati arogantno ili preterano.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija