• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

13.10.2022

19:10

MESEC U NATALNOM HOROSKOPU! Astrolog i numerolog Goca Dragišić otkriva ZAŠTO je on važan - fokus je na OVOJ jednoj tački!

Freepick

Horoskop

MESEC U NATALNOM HOROSKOPU! Astrolog i numerolog Goca Dragišić otkriva ZAŠTO je on važan - fokus je na OVOJ jednoj tački!

Podeli vest

U horoskopu je Mesec jedan od dva glavna principa i u njegovom slučaju, sva pažnja je usmerena na emocije

Kada se radi o horoskopu, ovde nisu bitni samo horoskopski znaci, već i nešto što direktno utiče na njih, a to su Sunce i Mesec.

O važnosti Meseca, govorila je astrolog i numerolog Goca Dragišić, koja je napisala sledeće:

- Mesec je naša podsvest i naš unutrašnji glas, koji je zvezda vodilja. Taj glas nikako ne treba zanemariti. Kao što samim rođenjem imamo dva oslonca, majku i oca, tako i u svom natalnom horoskopu imamo dva glavna principa, dva od životnog značaja - Sunce, koje nam daje vitalnost i snagu, koje kaže čemu stremimo i Mesec, koji sugeriše kako da nešto uradimo - navodi Goca i dodaje:

Foto: pexels.com

Mesec

- Mesec je otvorena knjiga, Mesec je duša osobe i majka osobe. Tu smo najranjiviji. Tu smo u toplom kutku ili u najvećem zatvoru. Psiha je ovde prevaziđena, na ovom mestu se oseća. Sva pažnja je usredsređena samo na jednu tačku - emociju. Dobru ili lošu, neočekivanu ili očekivanu, Mesec fokusira emociju i drži je dok nam ne postane jasna. Iako tu mesta Merkuru (razmišljanju) nema, nije redak slučaj da se stalno preispitujemo zašto smo nešto rekli, a nismo tako mislili, ili zašto uopšte nismo odreagovali. U numerologiji je mesec obeležen brojem 2 - zaključuje Goca.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija