• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

17.10.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 17. OKTOBAR: Rakovima je dan povoljan za LJUBAV, a jedan znak može da očekuje DOBITAK!

pexels.com

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 17. OKTOBAR: Rakovima je dan povoljan za LJUBAV, a jedan znak može da očekuje DOBITAK!

Podeli vest

Rakovi će doživeti emotivnu i mentalnu harmoniju u vezi, dok je Vagama moguć priliv novca, pogotovo ako već očekuju dobitak...

OVAN 

LJUBAV: Imaćete prilike da uživate. Povoljan dan pronalaženje odgovarajućeg partnera i harmoniju u vezi. POSAO: Povećana aktivnost i pozitivne promene u vezi posla. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK  

LJUBAV: Vi ne volite da pričate o ljubavi nego da uživate u ljubavi. POSAO: Možda ćete doživeti izvesne pozitivne promene na finansijskom planu. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI  

LJUBAV: Vi ste neko kome je najlakše da verbalno iskaže osećanja. POSAO: Uspeh u oblasti umetnosti i u vezi bilo kakve kreativne delatnosti. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.

RAK

LJUBAV: Ovo je povoljan dan za ljubav. Doživećete emotivnu i mentalnu harmoniju u vezi. POSAO: Možete pokrenuti novi posao, najverovatnije u vezi nekretnina. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: pexels.com

Blizanci će dans biti psihički osetljivi 

LAV 

LJUBAV: Može se desiti da upoznate više osoba koje će privući vašu pažnju. POSAO: Zanemarićete svoje poslovne obaveze ili ćete uzeti odmor. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA 

LJUBAV: Ljubav sa nekim ko je već u vašem životu, ali koga do sada niste doživljavali kao potencijalnog partnera. POSAO: Visoka stručnost sposobnost su kvaliteti koji će vas lansirati. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA 

LJUBAV: Privući ćete mnogo pažnje. Mamićete uzdahe i dobiti dosta komplimenata. POSAO: Moguć priliv novca, pogotovo ako već očekujete dobitak. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

ŠKORPION 

LJUBAV: Dešavaće se pozitivni događaji u vašem ljubavnom životu, ali ne od velikog značaja. POSAO: Poboljšanje, imaćete sasvim drugačiji osećaj o tome gde vas vaš put vodi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: pexels.com

Device, okrenite se oko sebe i obratite pažnju na potencijalne partnere

STRELAC  

LJUBAV: Moguće je da ćete simpatisati nekoga sa kim radite ili ko vam je čak nadređen. POSAO: Uspeh u radu sa inostranstvom, za strance ili u pružanju intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC 

LJUBAV: Bićete uzbuđeni zbog razvoja događaja u sferi partnerstva. POSAO: Imaćete uspeha u manipulaciji tuđim novcem, ali i ako se ne bavite time, vaš novčani priliv će se uvećati. ZDRAVLJE: Alergije.

VODOLIJA  

LJUBAV: Površan flert i komunikacija sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Loš odnos sa nadređnima bi mogao da vam stvori velike probleme u karijeri, ako već nije. ZDRAVLJE: Infekcije.

RIBE  

LJUBAV: Iako ste na dobrom putu, može doći do odlaganja nekih stvari koje očekujete da se dese. POSAO:  Nalazite se u periodu povoljnom za partnerski posao i uspeh u pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Dobro.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija