• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.I.

21.10.2022

07:16

STIŽE RETROGRADNI MARS - NAJJAČI UDAR SUDBINE! Astronumerolog objašnjava zašto je 30. oktobar KLJUČAN DATUM - detaljna prognoza po ZNACIMA

Pixabay

Horoskop

STIŽE RETROGRADNI MARS - NAJJAČI UDAR SUDBINE! Astronumerolog objašnjava zašto je 30. oktobar KLJUČAN DATUM - detaljna prognoza po ZNACIMA

Podeli vest

Mars, planeta akcije, kreće retrogradnim hodom u Blizancima 30. oktobra i tim tempom će nastaviti do 12. januara 2023. godine. Retrogradno kretanje ove planete izazvaće tektonske promene na globalnom nivou, a horoskopski znaci će itekako osetiti ovaj uticaj. Astronumerolog Ružica Kralj objasnila je za Informer.rs kako će retrogradni Mars delovati na znakove zodijaka

Nije sve kako izgleda da jeste

Astronumerolog Ružica Kralj objasnila je kakav nas period očekuje kada Mars krene retrogradnim hodom.

 - Retrogradni Mars kreće od 30.oktobra i biće u vladavini do 12.januara 2023, ali jedino u znaku Blizanaca ostaje do 26. marta 2023. Mars kao planeta borbe, rata i energije, moći i vlasti, uvodi nas u jedan težak period, izgubljenog puta i lavirinta.  Mnogi će biti surovi, jer jedino tako mogu svoj ego da zadovolje. Sobzirom da je vreme vladavine negativnog perioda od 2012 godine i svaka godina je teža i teža, sada i naredne dve, oni koji su nastrojeni da ratuju i pokažu silu, imaju takvu podršku planeta. A mnogi će hteli ili ne, biti uvučeni u rat. Zato pokušajte da smirite svoje strasti i povucite ručnu, jer nije sve kako izgleda, diplomatija je najbolje rešenje - kaže ona i dodaje:

Foto: Privatna arhiva

Ružica Kralj

 - Kod svakog znaka Mars će i odraditi svoje, a kod mnogih i promeniti tok planova. I jedino tako ćemo i shvatiti da na mnoge stvari ne utičemo i nije tako kako izgleda. Mars kreće baš u oktobru, mesecu sudbinskih i ključnih događaja.

Saznajte kako će Mars uticati na vaš znak.

Ovan

Tu se Mars nalazi u svojoj kući i mnogi Ovnovi koji imaju jaku energiju, sada u ovom periodu osećaće se kao da ih nešto usporava i vuče unazad. Zato Ovnovi, strpljenju naučite se sada...

Bik

Oni će želeti sve sada i odmah, ali energija Marsa u Bikovima budi jednog razjarenog bika koji bi samo da istera pravdu. Ali baš tako neće moći.

Blizanci

Posle jednog lepog vremena, Blizanci ponovo ulaze u period kada moraju da menjaju isključivo sebe, a to je njima najteže. Biće vam teška komunikacija sa drugima.

Rak

Nemojte upadati u nevolje i od sitnice praviti bauk, jer loše procenjena situacija, urnisaće vašu energiju.

Lav

Sada više nego ikada zelećete se da pokažete sebe i svoju energiju, a da li ste na pravom putu, to ostaje da vidimo.

Foto: Pixabay

Mars

Devica

Opet neshvaćena baš zbog svoje energije, ali uvek sa istim motivima. Verovatno vaša energija u ovom periodu nervira mnogo loših ljudi. Samo mudro i napred.

Vaga

Želite da budete diplomata u ovom periodu ali vam drugi ne daju mira. Budite onda mudri i pokažite svoj stav, naučite da kažete ne, da biste i svoju energiju pravilno upotrebili.

Škorpija

Energija Marsa budi vas ali i usporava da se konačno pokrenete, a najviše u partnerskim odnosima. Nemojte se istrčavati previše ispred, jer onda i plaćata svoje greške.

Strelac

Zbog viška energije sa kojom ne znate šta ćete, ponovo ćete izazivati revolt i svađu sa drugima. Stanite malo, ne okreće se svet oko vas.

Foto: Pixabay

Jarac

Preispitivanja i vaša energija nikako ne idu zajedno. Možda je bolje da pustite sve sudbini i da je sledite, jer to je najbolji put za vas.

Vodolija

Velika borba u vama, jer želite mir i harmoniju, a drugi vas uvlače u rat. Vi ste dovoljno inteligentni da ih pobedite.

Ribe

Velika konfuzija za vašu energiju dovodi vas i do iskušenja šta treba da radite dalje. Nemojte previše dati svoju energiju, jer ništa nećete ni dobiti.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija