• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

30.10.2022

07:00

MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR! Stiže POMRAČENJE Meseca - Ovnovi prave POGREŠNE procene, Blizanci na TESTU izdržljivosti, a evo kome sledi PRESELJENJE

Freepick

Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR! Stiže POMRAČENJE Meseca - Ovnovi prave POGREŠNE procene, Blizanci na TESTU izdržljivosti, a evo kome sledi PRESELJENJE

Podeli vest

Pred ulazak u mesec novembar stigao je izazovan astrološki period, a to je retrogradni Mars u Blizancima koji će najviše uticati na Device, Strelčeve, Ribe i Blizance. Ovo je period koji će doneti poplavu nejasnih informacija, pa će mnogi imati potrebu da donesu odluke koje nisu racionalne. Osim retrogradnog Marsa, pomračenje Meseca u Biku stiže 8.novembra, što nagoveštava kraj jednog i početak novog ciklusa

OVAN

Posao  - Retrogradni Mars u Blizancima u trećem polju donosi vam pogrešne procene i neočekivane preokrete. Ukoliko treba da potpišete važan papir, dva puta razmislite pre nego što to uradite. U prvoj polovini novembra ćete se baviti finansijama i očekuju vas veći troškovi. Za posao vam je bolja druga polovina meseca. Pomračenje Meseca 8. novembra ukazuje da treba da budete pažljivi sa finansijama.

Ljubav - Venera u Škorpiji početkom novembra donosi vam ljubomoru, strast i pojačane emocije. Ljubomorne scene će biti sve češće, tako da će se strasti smiriti tek od sredine meseca. Strelčevi i Škorpije će vam biti privlačni. Druga polovina novembra je povoljna za romantična putovanja.

Zdravlje - Čuvajte se pogrešnih dijagnoza.

 

BIK

Posao - Senzona Škorpije u kojoj se nalazimo vam ne prija, pa je pred vama mesec pun promena. Očekuju vas turbulencije na svim poljima, ali i velike promene. Moguća je promena radnog mesta. Finansijski ćete biti nezadovoljni i taj trend će se nastaviti do sredine novembra. Probajte da procenite bolje šta je realna odluka.

Ljubav - Mars u negativnom aspektu sa Neptunom ukazuje da lako možete da zavarate sebe. Neko za koga mislite da vam je jasan, ispostavićete se kao potpuno drugačija osoba. U novembru "maske padaju", tako da ništa nije onako kako izgleda da jeste.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Freepick

Mesečni horoskop

BLIZNACI

Posao - Retrogradni Mars u Blizancima donosi vam konfuzan mesec u kojem će se mnogo toga promeniti. Očekuju vas mnoge nepredviđene situacije i konfuzna dešavanja na radnom mestu. Jedno je sigurno, retrogradni Mars ukazuje da nije dobar period za promenu posla niti donošenje važnih odluka. Probajte da ostanete suzdržani.

Ljubav - Jupiter se vratio u Ribe, pa će vaš odnos sa partnerom biti bolji. Slobodni Blizanci tokom novembra mogu da očekuju poziv iz prošlosti. Ta romansa može da bude obnovljena do kraja godine. Ipak, pazite kako procenjujete situacije jer mnogo toga nije onako kako vama daluje. 8. novembra kada je pomračenje Meseca u Biku ćete biti emotivno nestabilni i zatvoreni u sebe.

Zdravlje - Lošije.

 

RAK

Posao - Planete u Škorpiji vam odgovaraju, pa ćete imati uspešan početak meseca. Možete da radite posao ili projekat koji je kreativan i na osnovu toga zaradite odličan novac. Ipak, imajte u vidu da Mars u Blizancima otežana realizaciju poslovnih poduhvata, pa će vas nervirati što je mnogo toga na čekanju. Pun Mesec 8. novembra je astro alarm koji ukazuje da morate da sačekate da taj datum prođe kako biste ostvarili svoje snove.

Ljubav - Imaćete puno poziva za zabave tokom prve polovine novembra. Prihvatite pozive za žurke jer vas očekuju nova poznanstva. U prvoj polovini meseca ćete se provoditi, dok u drugom delu novembra možete da očekujete flert na radnom mestu.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Freepick

LAV

Posao - Planete u Škorpiji i Uran u Biku donose vam velike promene. Nalazite se na raskrsnici između dva puta. To se odnosi na sva polja vašeg života, pa i na posao. Prva polovina novembra će biti turbulentna, dok će drugi deo meseca doneti rešenje. Pomračenje Meseca u Biku 8. novembra donosi vam šokantne promene na radnom mestu. Moguća je promena profesije.

Ljubav - Zbog dilema u kojima se nalazite bićete u minus fazi kada su emocije u pitanju. Neko pokušava da vas pritisne da donesete neku odluku u ljubavi koja vam ne odgovara. Druga polovina novembra je povoljnija za početak romanse. Biće vam privlačni Strelčevi.

Zdravlje - Bolje u drugom delu novembra.

 

DEVICA

Posao - Puno planeta u trećem polju ukazuje na dinamičan početak meseca. Imaćete puno razgovora, ali i mogućnost za novu saradnju. Ipak, Mars u Blizancima testira vaše strpljenje, pa ćete se sukobljavati sa mišljenjem svog nadređenog o tome kako posao treba da se obavlja. Uvidećete da neki stari porblemi nisu rešeni i da će opet biti na dnevnom redu.

Ljubav - Venera u trećem polju donosi vam flert, razmenu poruka i izjave ljubavi. Neko će se potruditi da vas osvoji lepim rečima. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo do sredine novembra. Ovo je bolji period za nova poznanstva.

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: Freepik.com

VAGA

Posao - U prvoj polovini novembra planete se nalaze u vašem drugom polju, pa vam donose novčani dobitak. Venera u Škorpiji donosi vam veliku zaradu. Druga polovina novembra donosi vam važne pregovore, ali treba da imate u vidu da je vaš poslovni partner zbog retrogradnog Marsa veoma labilan i menja mišljanje. U narednom mesecu birajte saradnike.

Ljubav - Retrogradan Mars je loša pozicija za partnerske odnose. Imaćete nejasan odnos sa osobom koju volite jer neće znati šta želi. Ukoliko planirate da počenete novu romansu znajte da nije najsrećniji period. Sredina novembra donosi vam zanimljiviji period jer će biti više flerta preko poruka.

Zdravlje - Dobro.

 

ŠKORPIJA

Posao - Sunce i Venera u vašem znaku donose vam podršku planeta, pa svaka inicijativa može da vam se isplati. Ukoliko planirate nešto važno da realizujete na poslu treba da koristite prvu polovinu meseca, a drugu za finansije. Imaćete novčani priliv u drugom delu novembra. Što se tiče retrogradnog Marsa povremeno ćete sumnjati u svoj rad, pa ćete posustajati sa realizacijom ciljeva.

Ljubav - - Očekuju vas zanimljiva poznanatva već u prvoj polovini novembra. Venera koja obasjava vaš znak može da vam donese zaljubljivanje. Ukoliko imate stalnog partnera, njegova neodlučnost će vam postati odbojna, tako da će biti tubulencija. Potrebni su vam novi izazovi. 8. novembar je kritičan datum za emotivne odnose, pa imajte u vidu da Mesec testira vašu ljubav.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Freepik.com

STRELAC

Posao - Zbog planeta u davanestom polju ulazite u novi mesec nesigurni i puni sumnji. Međutim, iako će se taj trend nastaviti do sredine meseca, drugi deo novembra vam donosi preokret. Poslovno rešenje koje čekate biće moguće od sredine novembra. U fazi ste kada želite da se pritajite na poslu i to je najbolje rešenje. Druga polovina meseca je vaša i pripremite se za velike preokrete.

Ljubav - Merkur u Škorpiji donosi vam razmišljanje o nekome ko ima skrivene namere prema vama. Međutim, to će da se promeni u drugom delu meseca. Konačno će namere biti otvorene ali od sredine novembra. Drugi deo meseca je rezervisan za provod, zabavu i nove veze. Zajljubljivanje je moguće tek iza 15. novembra.

Zdravlje - Osetljivo.

 

JARAC

Posao -  Naglašeno treće polje donosi vam more vesti i informacija u narednom periodu. Njaveći problem će vam biti što nećete znati kome da verujete na poslu. Moguće je da dobijete ponudu za posao koja će se ispostaviti kao potpuno pogrešna, a činiće vam se ispravna. Od sredine novembra očekujte puno dešavanja iza zatvorenih vrata, pa je potrebno da se povučete i budete mudri kada donosite odluke.

Ljubav - Venera u jedanaestom polju donosi vam ljubav iz prijateljstva. Neko koga posmatrate kao prijatelja može da vam postane nešto više od toga. Ipak, prva polovina novembra je bolja za početak romanse nego druga. Krajem novembra ćete biti skloni tajnim ljubavnim vezama. Pomračenje Meseca u petom polju doneće vam krizu u emotvnim odnosima 8. novembra, iza koje ništa više neće biti isto.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Freepik.com

VODOLIJA

Posao - Naglašeno deseto polje donosi vam turbulencije na radnom mestu. Pred vama su velike promene i sigurno vam to neće lako pasti. Moguće je da ćete doneti odluke koje će vam promeniti tok čitave karijere. Iako će vam prva polovina meseca delovati teška na poslu, drugi deo novembra će biti lakši i produktivniji.

Ljubav - Sunce u Škorpiji otežana vam odnos sa partnerom. Voljena osoba ima probleme na poslu zbog kojih ćete imati otežano razumevanje. Najbolje je da sačekate drugi deo novembra kada ćete prijateljski moći da pomognete jedno drugom. Ukoliko ste slobodni, Strelčevi će vam biti privlačni. Pojedine Vodolije imaju mogućnost preseljenja do 10. novembra. 

Zdravlje - Lošije.

 

RIBE

Posao - Jupiter, planeta sreće, vratila se u vaš znak da završi šta je započela početkom godine. To znači da je sreća na vašoj strani i prvu polovionu meseca treba da koristite za realizaciju poslovnih planova. Puno deveto polje donosi vam priliku za duže putovanje ili saradnju sa inostranom firmom. Druga polovina meseca biće vam stresnija, jer će ambicije rasti, a realizacija će se usporavati.

Ljubav - Zbog uticaja retrogradnog Mrssa u Bluzancima imaćete česte svađe sa bliskim osobama. To je pre svega jedna osoba iz porodice. Imaćete utisak da vam je kod kuće haos i to će biti glavni kamen spoticanja koji vas blokira za druge stvari. U novembru vam se otvara mogućnost za jedno zajedničko putovanje.

Zdravlje - Slabije.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija