• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

02.11.2022

09:22

ASTROLOG I NUMEROLOG GOCA DRAGIŠIĆ OTKRIVA! Ova 4 horoskopska znaka važe za NAJBOLJE OČEVE!

Pixabay

Horoskop

ASTROLOG I NUMEROLOG GOCA DRAGIŠIĆ OTKRIVA! Ova 4 horoskopska znaka važe za NAJBOLJE OČEVE!

Podeli vest

Ukoliko poznajete muškarce čiji je horoskopski znak Vaga, Rak, Lav ili Jarac, najverovatnije će biti odlični očevi

Kada gledaju sa kim bi volele da provedu život, žene se često fokusiraju i na to kakav bi roditelj njihov izabranik bio.

Možda niste o tome ni razmišljale, ali smatra se da ta uloga muškarcima, rođenim u određenim horoskopskim znacima, leži više nego drugima:

- Kaže se da svako može biti otac, ali samo neki postaju tate. U svakom slučaju, savršen roditelj ne postoji, ali muškarci rođeni u nekim horoskopskim znakovima, zahvaljujući svojim karakteristikama, vrlo verovatno će biti veoma dobri u podizanju dece. Sinovi će ih videti kao junake, a ćerke kao svoje prve ljubavi. Zaštitnički su nastrojeni, strpljivi i brinu se o deci. Proverite jeste li na spisku, ili možda imate partnera rođenog u ovim znacima - navodi astrolog i numerolog Goca Dragišić:

Vaga

Možda će vas to iznenaditi, ali muškarac Vaga može biti neverovatno kvalitetan roditelj. Vage su sklone estetici i teže za skladom u svome životu, a zbog izrazite emotivnosti s decom, mogu uspostaviti bliske i iskrene odnose.

Foto: Pixabay

tata i ćerka

Rak

Za Rakove je porodica uvek na prvom mestu. Dok im je partnerka trudna, uvek su uz nju, daju joj savete, tepaju, maze i paze... Kada dođe dete, njima je to najlepši period života. Uvek će biti uz svoju odabranicu i dete.

Lav

Njegova deca su njegov ponos i sve će uraditi da ih zaštite. Lavovi vole da razmaze decu pa su vrlo strogi prema sebi jer žele da budu savršeni očevi.

Jarac

Neverovatno prizemljen i strpljiv Jarac je izuzetno praktičan otac. Želi da njegovo dete shvati važnost napornog rada i ostvarivanja zadatih ciljeva. Iako detetu neprestano ukazuje koliko je obrazovanje važno, otac rođen u ovom horoskopskom znaku nikad nije grub u svom pristupu. Takođe, želi da njegovo dete izraste u nezavisno i znatiželjno biće.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija