• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2022

14:24

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR! Evo koga očekuje poznanstvo sa SRODNOM dušom, a ko će morati da sačeka

Freepick

Horoskop

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR! Evo koga očekuje poznanstvo sa SRODNOM dušom, a ko će morati da sačeka

Podeli vest

Zvezde su nekim horskopskim znacima spremile sudbinske događaje za mesec novembar, dok će drugi znaci morati da sačekaju svoj momenta u nekom narednom periodu

Saznaćemo ko će imati priliku da pronađe srodnu dušu.

Ovan

Slobodni Ovnovi će početkom meseca doživeti nalet velike energije i želje za novom vezom, ali bi trebali da uspore stvari. Na početku će naići na prepreke i iskušenja i videti da li uopšte žele da nastave odnos. U drugoj polovini meseca treba posebno da obrate pažnju na svoja osećanja i njima da se vode. Oni koji su u vezi imaće problema sa ljubomorom.

Bik

Slobodni Bikovi imaju šansu da upoznaju srodnu dušu preko prijatelja, izlazite što više, imate veliku šansu za sudbinskim događajem. Zauzeti bikovi treba da se osvrnu na iskustva iz prošlosti i slušaju svoju intuiciju. Nemojte ponavljati greške u odnosu. Postoji mogućnost da će želeti da svoju vezu podignu na viši nivo.

Foto: Pixabay

Horoskop

Blizanci 

Slobodni Blizanci su u potrazi za srodnom dušom, dok su zauzeti zbunjeni u odnosu. Razmislite šta želite i odmorite se. Ljubav će doći kada promenite fokus. Vreme je za rad na sebi, ovaj mesec se posvetite razmišljanju. Preporuka za zauzete Blizance je da što više vremena provedu u prirodi ili otputuju sa svojim partnerom.

Rak

Ovo je savršen mesec za ljubav. Slobodni rakovi će upoznati ljubav na zabavi. Zauzeti rakovi na početku meseca mogu ulaziti u rasprave sa voljenima, ali u drugoj polovini će uživati i planirati važne korake u zajedničkom životu. Ako budete vodili računa o komunikaciji, nečete imati nikakvih problema.

Foto: Pixabay

Horoskop

Lav

Ovog meseca su Lavovi u potrazi za partnerom. Ovog meseca neće vam biti uzvraćena simpatije, ali strpite se to je sve deo igre i taktike. Samo se zabavljajte, važno je da zaboravite prošlu ljubav kako bi vam došla nova. Ako ste zauzeti ovog meseca ćete imati velika iskušenja u odnosu, porodični odnosi mogu izgubiti iskru. Potrudite se da povratite izgubljeno poverenje.

Devica

Najuspešniji mesec za slobodne Device. Sudbina će vam pružiti mnogo šansi da upoznate ljubav života. Budite glavni na svakom događaju. Zauzeti će razmišljati o prinovi. Provedite što više vremena sa partnerom.

Vaga

Usamljene Vage će biti u potrazi za vezom. Imaćete mnogo ljubavnih ponuda, ali pažljivo birajte. Nemojte da ulazite u vezu samo zato što ste usamljeni i nedostaje vam pažnja. Bivše zaboravite, uradiće sve da vam se vrate, ali opet će ishod biti isti. Zauzete Vage mogu imati manje probleme sa partnerom u drugoj polovini meseca. 

Škorpija

Naporan mesec za sve pripadnike ovog znaka. Možete imati zanimljive flertove ovog meseca, ali nisu obećavajuči odnosi na duže staze. Škorpije su se previše fokusirale da uđu u ozbiljnu vezi ili da održe već postojeću po svaku cenu. Ovog meseca vas očekuje dosta toplo hladnih odnosa, ali nakon što prebrodite mesec, sudbina će vas nagraditi harmoničnim odnosima.

Foto: pexels.com

Horoskop

Strelac

Ovaj mesec nikako nije povoljan za Strelčeve. Šta god da pokušaju neće trajati. Ulaziće u veze u nadi da će pronaći srodnu dušu, ali veze neće trajati. Savet je da sačekate kraj meseca kada počinje vaše vreme, a do tada da se smirite i samo upoznajete ljude. Zauzeti pripadnici ovog znaka doživeće izdaju ili hladnoću od partnera. Najbolje bi bilo da popričate o svojim osećanjima i kažete sve što vas muči.

Jarac

Druga polovina novembra idealna je za slobodne Jarčeve da upoznaju srodnu dušu, ali će prvo morati da prođu neke prepreke. Neodlučni mogu izgubiti osobu koja im se sviđa. Važno je da znate šta želite, to ćete i dobiti. Zauzete pripadnike ovog znaka očekuje miran i stabilan odnos sa partnerom.

Vodolija

Morate da vodite računa o načinu na koji komunicirate, jer postoji šansa da oterate potencijalnog partnera. Budite strpljivi i razmislite pre nego što nešto kažete. Krajem meseca će se pojaviti osoba koja je spremna za ozbiljan odnos. Zauzete Vodolije treba da razmišljaju da pređu na viši stepen u odnosu.

Ribe

Novembar Ribama donosi srodnu dušu, najverovatnije među bliskim prijateljima. Budite pažljivi prema voljenoj osobi i sve će vam se lepo vratiti. Uverite se da su vam osećaji iskreni i tek ćete tada stupiti u vezu. Zauzete Ribe bi trebalo da nekad poslušaju savet drugih, skloni ste impulsivnim emocijama.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17