• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2022

13:40

OTKRIJTE KOJI HOROSKOPSKI ZNACI SU SKLONI PREVARI! Vage vole da flertuju, Devica će reći sve u lice

Shutterstock

Horoskop

OTKRIJTE KOJI HOROSKOPSKI ZNACI SU SKLONI PREVARI! Vage vole da flertuju, Devica će reći sve u lice

Podeli vest

Svaka veza počinje uzbudljivo. Osećaj ljubavi je divniji od bilo čega drugog. Međutim vremenom se osećanja, emocije i stav menjaju. Polet sa početka veze bledi, ostavljajući vas i vašeg partnera ispunjenim gorčinom. Dok neki horoskopsi znaci tolerišu ove okolnosti, drugi su skloni da se upuste u romantične afere

Osim utvrđivanja vaše kompatabilnosti sa partnerom, astrologija takođe može biti od velike pomoći u određivanju razloga zbog kojeg vas partner može prevariti u vezi.

Saznajte koji horoskopski znaci su skloni prevari: 

Foto: Pixabay

Astrologija

Ovan

Tipični Ovnovi su preterano energični i nagli. U monotonoj vezi sa Ovnom, očekujte da će biti spremni da jure nekoga koga smatraju lepim ili zainteresovanim za njih. Ovnovi su impulsivni i bez razmišljanja će se upustiti u aferu kada im postane dosadno.

Bik

Bikovi su izuzetno selektivani u pogledu toga ko ulazi i izlazi iz njihovog života. Prilično ih je teško pročitati i potrebno je malo truda da se sa njima probije led. Ako vas prevare, što su manje šanse, to je verovatno zato što su zaljubljeni.

Blizanci

Čak i kada su u vezi, Blizanci su puni avanture i otvoreni za razne alternative. Oni uživaju u otkrivanju raznih stvari i ljudi, što ih na kraju dovodi do toga da varaju svoje partnere. Često su neverni i to uglavnom zbog svoje radoznalosti.

Rak

Rak može biti prilično emotivan. Iako možda nisu planirali da stupe u vezu sa trećom osobom, nedostatak pažnje u vezi je ono što će ih odvesti kod nekog drugog. Pored toga, prilično su pedantni kada varaju. Oni nikada neće ostaviti labav kraj, a to se može nastaviti još dugo vremena.

Lav

Lava pokreću strast i entuzijaza. Ako veruju da njihovi partneri ne cene njihovu energiju i trud, neće se ustručavati da ih prevare sa nekim kome će biti centar sveta. Osećaće se loše što to rade, ali ih ipak ljubav ka sebi neće sprečiti da to i učine.

Devica

Device mogu biti izuzetno kritične prema svojim romantičnim partnerima. Međutim oni mogu prepoznati i najsitnije greške i biti izuzetno nesrećni. Veruju da zaslužuju najbolje, zato će biti u vezi sa osobom koja je blizu njihovog ideala. Međutim nikada neće sakriti prevaru od svog partnera, jer veruju da je to pošteno.

Foto: Shutterstock

Svadja

Vaga

Vaga bi mogla biti poprilično koketna. Mala količina zadirkivanja i flertovanja je prihvatljiva, ali oni mogu zaboraviti svoje granice i povremeno preći u oblast preljube. Imaju harizmatičnu ličnost koja privlači druge, pa im je vrlo teško da odole iskušenjima.

Škorpija

Fizička intimnost je najvažniji faktor za Škorpije. Povremeno može doći do svađa između njih i njihovih ljubavnika, a njihova ljubav može nestati. Ovo stvara atmosferu frustracije i zbunjenosti koja vodi ka neverstvu. Neko ko im obeća svet i voli ih svim srcem verovatno će ih privući.

Strelac

Ne postoji ništa što može sprečiti Strelca da odoli grehu i iskušenjima. Dok uživaju u putovanjima i stalno su zauzeti doživljavanjem sveta, često zaborave da kod kuće imaju partnera. Ponekad ih odsustvo od partnera može navesti da pomisle da je varanje u redu, što nije slučaj.

Jarac

Čak i u slučajevima ljubavi, Jarčevi biraju da razmatraju svojim umom, a ne srcem. Jarčevi će verovatno reagovati na prevaru u svojim odnosima razumom, dok bi većinu pojela krivica. Oni mogu naći brojne razloge i opravdanja zašto su to uradili.

Vodolija

Vodolija će najverovatnije prevariti partnera sa nekim od svojih prijatelja. Iako imaju malu grupu prijatelja i preferiraju to, neće ni primetiti kada neko od njih postane njihova draga tajna.

Ribe

Obično su Ribe veoma osetljive i empatične. Kada se osećaju zanemareno i neželjeno, najverovatnije će prevariti svog ljubavnika. Pošto su uvek zainteresovane za lepe i idealističke situacije, prihvatiće svaku priliku koja im se ukaže.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17