• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2022

11:26

LJUBAVNI HOROSKOP DO 19. NOVEMBRA! Ovnovima više prilika za ROMANSU, Rakovi PREKIDAJU stari ODNOS, a evo ko će imati AFERU iz kruga PRIJATELJA

Shutterstock

Horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP DO 19. NOVEMBRA! Ovnovima više prilika za ROMANSU, Rakovi PREKIDAJU stari ODNOS, a evo ko će imati AFERU iz kruga PRIJATELJA

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, ulazi sledeće nedelje u Strelca, pa donosi avanturistički duh, želju za zajedničkim putovanjima i flert

OVAN

 Imaćete mnogo prilika za romansu i vaša strastvena priroda će iskoristiti neku od njih, ali ćete patiti zbog toga što to neće biti trajno. Strasti će biti prejake i zbog toga su mogući pogrešni izbori i konflikti.

BIK

Ovo je pravo vreme za romantični ručak ili večeru sa nekim ko vam se dopada. U ovom periodu uživate u dobroj hrani i piću, pa je to ono što bi trebalo da ima na umu svako ko želi da vas osvoji.

Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop

BLIZANCI

Mnogo će se očekivati od vas u narednom periodu, i bilo bi dobro da ne razočarate partnera. Ako je odnos koji imate previše mlak, moguće je da ćete doći u iskušenje da potražite ono što vam je sada potrebno negde drugde.

RAK

Mnogo toga će se događati u vašem ljubavnom životu u narednom periodu, ali nije izvesno da ćete uspeti i da nađete ljubav. Imaćete novih kontakata i prekinućete neki stari odnos zbog nesporazuma ili glasina.

Foto: Shutterstock

LAV

Naredni period je povoljan za one koji žive sa partnerom ili imaju porodicu. Uživaćete u intimi kućne atmosfere. S obzirom na to da ćete uglavnom biti vezani za kuću, malo je verovatno da ćete naći partnera ako ga već nemate.

DEVICA

Vaš ljubavni život će biti vrlo uzbudljiv. Doživećete lepe momente sa izabranom osobom, ili ćete upoznati nekoga ko će vam se mnogo dopasti. Strastvena veza je na pomolu, ali vodite računa da ne napravite pogrešan izbor.

Foto: Shutterstock

VAGA

Neko će vas potražiti i pokušati da vas osvoji; možda i više njih to pokuša. Bićete okruženi novim osobama i starim, komuniciraćete i biti društveno vrlo aktivni. Sve to će doneti nove prilike u vašem ljubavnom životu.

ŠKORPIJA

Planeta lepote i ljubavi, Venera, i naredne sedmice biće u vašem znaku i moći ćete da uživate u njenim darovima. Šarma, lepote i privlačnosti imaćete u izobilju i svi će pozitivno reagovati na vas.

STRELAC

Moguća je afera sa nekim iz kruga prijatelja ili nedefinisana veza sa nekim koga ćete upoznati preko prijatelja. Ako ste već u vezi, bićete frustrirani partnerovim nedostatkom strasti i zainteresovanosti.

Foto: Freepick

JARAC

Bićete usredsređeni i smireni, spremni da se posvetite nečemu velikom i važnom u životu, pa i u ljubavi. Prolazne kombinacije neće imati draž za vas, tražićete nekoga s kim biste mogli da ostvarite ozbiljnu vezu.

VODOLIJA

Ništa se neće promeniti za vas, a možda ćete biti još povučeniji i pasivniji nego u prethodnom periodu. Mogući su i problemi u komunikaciji, pa se potrudite da budete jasniji ili barem iskreni u vezi sa onim što ni vama nije jasno.

RIBE

Aktivno ćete tražiti ljubav, izlaziti i flertovati. Moguće je i da ćete biti pozvani na neki događaj koji će vam pomoći u vašoj potrazi. Vrlo je verovatno da ćete uskoro doživeti nešto uzbudljivo i romantično.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija