• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

22.11.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 22. NOVEMBAR! Jarčevi će FLERTOVATI sa šefom, a jedan znak PROMENITI radno mesto ili čak posao!

pexels.com

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 22. NOVEMBAR! Jarčevi će FLERTOVATI sa šefom, a jedan znak PROMENITI radno mesto ili čak posao!

Podeli vest

Uspehu mogu da se nadaju Ovnovi, Device, Jarčevi i Ribe, dok su za Strelčeve, ali i Rakove mogući promena radnog mesta ili čak posla...

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Moguća su prijatna iznenađenja u ljubavi. POSAO: Vi ste osoba velike energije i harizme, zbog čega možete biti vrlo uspešni u vođenju sopstvenog biznisa. ZDRAVLJE: Slabije.

BIK

LJUBAV: Danas će biti uzbudljiv dan kada je ljubav u pitanju. Harmonija u odnosu. POSAO: Uspeh u sferi javnog nastupa, zabave, kao i rada sa decom i mladima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Dopašće vam se više osoba, a posebno neko s kim imate profesionalni odnos. POSAO: Bez promena i naročitih događaja. Vladaće blago pozitivan trend. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Izgleda da ćete imati kontakt sa nekim ko vam se dopada i vrlo lako ćete razviti osećaj bliskosti. POSAO: Moguće su promene u sferi posla i karijere. ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom.

Foto: pexels.com

Za Blizance na poslovnom planu bez promena i naročitih događaja

LAV

LJUBAV: Stabilnost ako ste u vezi, a ukoliko niste, onda je moguće da obnovite kontakt sa nekim iz prošlosti. POSAO: Krasiće vas istrajnost i promišljenost u poslu. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

DEVICA

LJUBAV: I dalje ste u povoljnom periodu, prilike se same nameću. POSAO: Uspeh u obavljanju javnog posla i svakom poslu gde je atraktivan izgled bitan. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Danas će vam biti najbitnije da pored sebe imate nekoga ko vas razume. POSAO: Primetićete da ste sporiji nego inače pri obavljanju posla, ali ćete zato biti vrlo tačni. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da se ništa neće dešavati u vašem ljubavnom životu. POSAO: Usmereni ste na partnerske poslove i pravna pitanja. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: pexels.com

Dan koji obećava mnogim Strelčevima koji su sami

STRELAC

LJUBAV: Dan koji obećava mnogo onima koji su sami. Može doneti prilike, iako možda ne baš onu koju priželjkujete. POSAO: Moguća promena radnog mesta ili čak posla. ZDRAVLJE: Aritmija.

JARAC

LJUBAV: Flert, i to verovatno s nekim sa kim imate profesionalan odnos, možda čak i sa nadređenom osobom. POSAO: Lako ćete ispunjavati obaveze, zbog čega ćete imati uspeha. ZDRAVLJE: Sporo varenje.

VODOLIJA

LJUBAV: Orijentisani ste na neke druge oblasti života, zbog čega se ništa značajno ne dešava u ovoj sferi. POSAO: Bićete posvećeni završavanju zaostalog posla. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Nestabilna ili nedefinisana veza. Nećete znati na čemu ste, a možda vam neće biti ni važno. POSAO: Moguć je uspeh u sferi manipulacije tuđim novcem. ZDRAVLJE: Dobro.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija