• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

01.12.2022

18:03

ŽENA OD AKCIJE, NEZAVISNA I SNAŽNA! Njen element je VATRA, a astrolog Goca Dragišić otkriva SVE o ovom MOĆNOM ZNAKU!

Shutterstock

Horoskop

ŽENA OD AKCIJE, NEZAVISNA I SNAŽNA! Njen element je VATRA, a astrolog Goca Dragišić otkriva SVE o ovom MOĆNOM ZNAKU!

Podeli vest

Numerolog i astrolog Goca Dragišić podelila je detaljnije sve što treba da znate o ženi u horoskopskom znaku Ovna

Svaki horoskopski znak nosi sa sobom neke posebne karakterne osobine. 

Numerolog i astrolog Goca Dragišić je ovaj put podelila sa svojim pratiocima na Instagramu nekoliko zanimljivosti vezanih za prvi horoskopski znak - Ovan i to za žene, rođene u ovom znaku:

Horoskopskom znaku Ovna pripadaju žene rođene između 21. marta i 19. aprila. Drugim rečima, vladavina ovog znaka počinje sa buđenjem proleća. Nije ni čudo onda što su stalno u pokretu i akciji.

Njihova planeta je Mars, a ona ih čini upornim, proaktivnim, pa čak i ratobornim i agresivnim u nekim situacijama. Naposletku, Mars je inače naziv za rimskog boga rata. On nije direktno vezan za horoskop, ali ni ova sličnost, sudeći po karakteristikama žene Ovna, uopšte nije slučajnost.

Njihov element je vatra, a omiljena boja je crvena. Vatra sama po sebi simbolizuje živ i vatren temperament i gorivo. Sve ukazuje na to da je žena koja je Ovan u horoskopu, žena od akcije koja ne staje.

Znate onu upornu, ambicioznu devojku, koja tera svoje, ide glavom kroz zid i nema dlake na jeziku – to je žena Ovan. Jedna od njenih glavnih karakteristika je tvrdoglavost. U zavisnosti od toga kako kanališe tu energiju, to može prednost ili mana. Uglavnom, Ovnovi znaju to da upotrebe u svoju korist.

Žena Ovan je nezavisna, snažna i puna samopouzdanja. Kao takva, ona je često primer drugim ljudima oko nje. Ambiciozna je i motivisana i nikad joj nije dosadno. Ona uvek ima planove i ideje u glavi i ne zadržava se samo na maštanju, već se smelo upušta u realizaciju. A ako neko voli da se takmiči u svemu – onda je to ona! Ne voli da se bavi smicalicama i prevarama pri svemu tome. Voli da pobedi radi sebe, ali isto tako uživa kada je drugi gledaju kao pobednika. Uživa kada zna da je velika u tuđim očima.

Foto: Freepick

žena

Ako emocija nestane, ona će sa lakoćom preboleti raskid veze. Istina, devojka Ovan u horoskopu je jaka i nezavisna, ali ne trpi pored sebe nekog slabića. Odgovara joj ambiciozan partner, koji prati njene ideje i njen tempo, ali onaj koji će povremeno biti u stanju da uđe i u konflikt sa njom i izbori se za svoj stav. Nikako ne voli ljubomorne tipove, koji guše njenu slobodu.

Što se ljubavi tiče, ovo je onaj tip devojaka koje je veoma lako razumeti. Kod nje nema skrivenih karata, keca u rukavu i sličnih ljubavnih igara. Ona se sa emocijama ne igra. Veza na daljinu nije za nju, jer ceni fizičku bliskost sa partnerom. Osim toga, devojke u ovom znaku su ljubomorne i na velikim distancama ne funkcionišu, jer nemaju stvari pod svojom kontrolom.

Žena Ovan jeste romantična i uživa u lepim stvarima. Ipak, ne gaji nerealna osećanja i neuzvraćena ljubav nije nešto sa čim će ona morati da se hvata u koštac. Osoba sa takvim samopouzdanjem i egom, nema vremena da pati zbog nemoguće ljubavi. Ako nešto ne ide, ona ne insistira - ide dalje!

Treba imati na umu da žena u ovom znaku ne voli laskavce i lažne komplimente i ako neko pokuša da joj se približi, preteranim, lažnim izlivima emocija, ona će pobeći glavom bez obzira - objavila je Goca. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija