• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

12.12.2022

08:00

IZAZIVA, OPIJA I ZAVODI JEDNIM POGLEDOM! Ženi Škorpiji niko ne može da odoli - evo šta sve treba da znate o njoj!

Horoskop

IZAZIVA, OPIJA I ZAVODI JEDNIM POGLEDOM! Ženi Škorpiji niko ne može da odoli - evo šta sve treba da znate o njoj!

Podeli vest

Astrolog i numerolog Goca Dragišić otkriva da su žene Škorpije hrabre, pustolovne, eksplozivne, ali i da poseduju pravo žensko oružje - odlično igraju ljubavne igre

Svaki horoskopski znak ima određene karakteristike po kojima se razlikuje od drugih znakova Zodijaka.

Astrolog i numerolog Goca Dragišić detaljno opisuje kako zapravo izgleda žena Škorpija i šta sve možete da očekujete od jedne ovakve pojave:

- Ona nije žena, već čarobnica koja vas je omađijala od prvog trenutka i znajte, već nakon prvog susreta, poznaje vas bolje nego što vi znate sami sebe.

Da bi vas usrećila, popeće vas na pijedestal, da bi vas očeličila - baciće vas u najdublja iskušenja... 

Ako je za utehu, i ona bi svoj život dala za vas - nastavite da dokazujete da ste toga vredni. Prođite hrabro sa njom kroz sva iskušenja i nikada, nikada je nemojte izdati. Naučićete šta je prava posvećenost i strast, tako što ćete strastveno voleti njeno srce, telo i duh. Sve što traži od vas je da joj dozvolite da vam veruje. Decu će od malena učiti da su predodređena za velika dela.

Foto: Shutterstock

zavodnica

Žena Škorpija nema problema da privuče muškarca. Ona je tip žene koji poseduje jaku energiju koja izaziva i opija, sem toga ova žena poseduje i eksplozivni temperament. Koristiće svoje zavodljive i hipnotične poglede, da zaslepi i zarobi odabranog partnera. Ova dama mnogo zahteva kada se radi o ljubavi i brzo gubi strpljenje, ako partner ne nađe načina da je zadovolji. Svom partneru će biti verna, dok god ne oseti neku njegovu slabost.

Ona veruje u ženstveno oružje, zna kako da igra ljubavnu igru i kako da zavede sa jednim jedinim gestom ili pogledom. Svaki njen pokret je promišljen i ima svrhu efekta na suprotni pol. Ova dama traži pustolovinu i moć. Žena Škorpija uvek ima totalnu kontrolu nad svojim životom. Ne plaši se ničega, mrzi ulizice i one kojima drugi upravljaju životom, ukusom.

Najkompatibilni znaci: Rak, Devica, Jarac i Ribe

Najmanje kompatibilni znaci: Rak, Lav i Vodolija - navodi Goca.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija