• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.12.2022

22:19

OVA 3 DATUMA SU NAJBOLJA za venčanje u 2023. godini, a jedan definitivno treba da izbegnete!

Pixabay

Horoskop

OVA 3 DATUMA SU NAJBOLJA za venčanje u 2023. godini, a jedan definitivno treba da izbegnete!

Podeli vest

Smatra se da će brakovi sklopljeni 5. februara, 17. jula i 14. oktobra imati mnogo sreće, dok se nikako ne treba venčavati 2. septembra

Astrologija otkriva koji su najbolji, a koji najgori dani za uplovljavanje u bračnu luku u 2023. godini.

Najsrećniji datumi:

5. februar 2023.

Ne samo da je na ovaj datum pun Mesec, što je poseban blagoslov, već se 5. februara 2023. nijedana planeta ne kreće retrogradno. Razdoblje punog Meseca sa svim planetama koje se kreću direktno, posebno je srećno za početak bračne zajednice i zajedničkog života.

17. jul 2023.

Parovi koji stavljaju naglasak na porodicu i decu trebalo bi da razmisle o venčanju 17. jula. To je datum kada će Mesec i Sunce biti u Raku, što ukazuje na neraskidivu ljubavnu vezu. Ovi će parovi ostvariti blizak odnos pun sloge i zajedništva.

Foto: Shutterstock

mlada

14. oktobar 2023.

Na ovaj dan odvija se pomračenje Sunca. Mesec i Sunce biće u Vagi, znaku partnerstva i ravnoteže, što će da donese toliko potreban sklad u bračni život. Prstenasto pomračenje čini ovaj datum jedinstvenim, jer se ovakvo pomračenje događa samo jednom godišnje ili svake dve godine.

Najnesrećniji datum:

2. septembar 2023.

Ako postoji datum na koji bi trebalo da izbegavate venčanje, to je 2. septembar 2023. To je zato što će Merkur na ovaj dan biti retrogradan, a to može da utiče na komunikaciju između para. Ali i Venera, Saturn, Uran, Neptun i Pluton takođe će biti retrogradni. Jedina planeta koja će se kretati direktno je Mars, planeta rata i akcije, što može da upućuje na česte svađe, prenosi prva.rs.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija