• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

15.12.2022

09:37

BRITAK JEZIK, VELIKI BORAC I PRIJATELJ! Astrolog Goca Dragišić otkriva sve o predivnim ženama Strelčevima!

Shutterstock

Horoskop

BRITAK JEZIK, VELIKI BORAC I PRIJATELJ! Astrolog Goca Dragišić otkriva sve o predivnim ženama Strelčevima!

Podeli vest

Žena Strelac pažljivo čuva svoje bliske ljude i uvek je tu kada im je pomoć potrebna

Svaki horoskopski znak ima određene karakteristike koje ih izdvajaju od ostalih pripadnika Zodijaka. 

Astrolog i numerolog Goca Dragišić otkriva sve što treba da znate o ženi Strelcu:

- Znak Strelac (Saggitarius), pripada jednom od dvanaest znakova Zodijaka, i spada u takozvane znake horoskopa čiji je osnovni element "vatra", a vladajuća planeta je Jupiter. U znaku trelca, rođene su sve muške i ženske osobe, čiji je datum i mesec rođenja u vremenskom razdoblju između 23. novembra i 21. decembra.

Žene ovog znaka nikako ne vole lažljive i prevrtljive ljude, koji su skloni da manipulišu drugima i da budu licemerni, i takve osobe će vrlo lako i bez razmišljanja udaljiti od sebe. Kada nešto odluči, žena u znaku Strelca nikada ne odustaje, i čak i u situacijama kada oseti ili svesno vidi da je pogrešila, nikada se dugo ne zadržava i ne "jadikuje", već ide dalje i traži nove izazove, poslovne prilike ili emotivne partnere.

Foto: Pixabay

horoskopski znak strelac

Ona je neko ko je poznat po svom britkom jeziku, ona uvek kaže ono što misli. Nikome se ne povinuje, zato što ne zavisi ni od koga i ne zanima je šta ko misli ili kaže o njoj. Prosto uživa u životu kao niko na svetu i jedna je od onih žena koje žele da od života uzmu baš sve što im se nudi. Žena Strelac je veliki borac. Ne želi da očajava i nema naviku da kuka, ma koliko da joj teško bilo.

Ono što je razlikuje od ostalih je upravo ta njena potreba da ljudima oko sebe dokaže kakva je zapravo. Da čuva ono što ima, ali i da bude tu svima kojima pomoć treba, a koji su joj pri tome ljubav dokazali.

Imajte na umu: ne pokušavajte da je spustite na zemlju i nikada, nikada je ne ispitujte gde je bila, šta je radila...

  • Najbolje se slaže sa: Lavom, Vodolijom, Blizancima, Strelcem, Vagom i ponekom Ribom
  • Najčešće profesije: poslovna žena, muzičar, glumica, novinar, profesor, tehnolog, državni službenik, istraživač, stjuardesa, pilot, džokej
  • Bolesti od kojih najčešće boluje: jetra, stomak, kukovi, cirkulacija.
  • Najsrećniji dan: četvrtak
  • Broj: 9
  • Boja: tirkizna, boja peska, nar crvena, tamno narandžasta, smeđa
  • Drago kamenje: smaragd,safir
  • Omiljeni odevni predmet: safari stil, sporska odeća neutralnih boja, hipi izgled, često vrlo elegantna u večernjoj haljini. Često voli velike tašne - navodi Goca.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija