• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2022

13:25

EVO ŠTA NUMEROLOZI NAJAVLJUJU ZA 2023. GODINU!  Očekuju NAS velike PROMENE!

Pixabay

Horoskop

EVO ŠTA NUMEROLOZI NAJAVLJUJU ZA 2023. GODINU! Očekuju NAS velike PROMENE!

Podeli vest

Ako je broj vašeg životnog puta jedan, 2023. godina je sigurno vaša. Dok devetke ostavljaju sve što im ne služi sa strane i idu u nove pobede

Veruje se da svaka godina ima svoj broj i da je predstavljena različitim energijama. Sabiranjem svih brojeva u godini dobijate jedan ukupan broj. Na primer, 2022. je bila godina 6 (2+0+2+2), koja je govorila o ljubavi, samopoštovanju, postavljanju temelja i otpuštanju veza. 2023. će biti godina broja 7 — to podrazumeva rast, mudrost, individualizm i samosvest.

Foto: Shutterstock

Nova godina

Šta predstavlja broj 7

Svi mi težimo da tražimo ili čak samo primetimo određene brojeve u svakodnevnom životu. Anđeoski brojevi su svuda - 11:11 na satu, 333 na adresi ili 888 na nečijoj registarskoj tablici. U numerologiji, broj 7 (ili 77 ili 777) je prilično značajan. Predstavlja punoću, potpunost, dostignuće i unutrašnju mudrost. Ako vidite broj 7, samo znajte da ste na putu rasta, pozitivnih promena, znanja i dostignuća. 2023. govoriće o našoj unutrašnjosti. Pozvani smo da slušamo svoje unutrašnje ja i svoju intuiciju. Rastemo, učimo i postižemo sve.

Međutim, u zavisnosti od broja vašeg životnog puta, ova godina će za svakoga biti drugačija.

Ukoliko želite da saznate koji je broj vašeg životnog puta, postupak je sledeći:

on se dobija zbrajanjem cifara datuma rođenja i svođenja na jednu cifru, na primer: 15. 5. 1995 – 1+5+5+1+9+9+5 = 35 – 3+5 = 8.

Životni put 1

U numerologiji, broj 1 predstavlja promenu. Bilo da se krećete u novom pravcu ili nastavljate istim putem, spremni ste za nešto novo i drugačije. Očekujte promenu karijere ili samo ogromnu promenu u vašoj ulozi na poslu ove godine. Uđite u svoju sebičnu eru. Sanjaj velike snove. Idite za onim što želite i za onim što zaslužujete. Vi ste glavni lik ove godine.

Životni put 2

Broj 2 predstavlja poverenje i usklađenost. Ove godine ćete možda naučiti mnogo o svojim odnosima - sa sobom i sa drugim ljudima. Možda ćete se ove godine osećati više usklađeno sa ljubavlju, pa iskoristite tu energiju što bolje možete. Verujte ovom putu! Verujte sebi i verujte drugima i njihovim namerama.

Životni put 3

Broj 3 predstavlja kreativnost, duhovnost i unutrašnju istinu. Razmislite o istraživanju nekih kreativnih poduhvata, ako već niste. Ova godina predstavlja korak u novi prostor i bolje razumevanje svojih snova. Idite u avanturu ili upoznajte nove ljude. Dobijte novu perspektivu i pokušajte da iskoristite svoju duhovnu stranu.

Foto: Shutterstock

Nova godina

Životni put 4

Broj 4 predstavlja istinu i unutrašnju mudrost. Može biti teško prihvatiti samosabotažu i preuzeti odgovornost, ali ove godine biće vam moguće da to učinite. Ove godine ćete postići uspeh, ali samo ako ste pametni i iskreni prema sebi u pogledu toga šta funkcioniše, a šta ne, osećaćete se pozvanim da se smirite i sredite svoje prioritete.

Životni put 5

U numerologiji, broj 5 se odnosi na transformaciju i unutrašnju snagu. Potrebna su prilagođavanja i spremni ste da napravite velike promene. Ići ćete u tu avanturu i izaći ćete van svoje zone udobnosti. Takođe ćete učiniti mnogo lečenja i rasta, konačno verujući u sebe.

Životni put 6

Broj 6 u numerologiji predstavlja ravnotežu, samopouzdanje i unutrašnji mir. Možda ste 2022. prošli kroz veliku životnu promenu — veliki potez, raskid ili novi posao. U 2023. ćete biti vođeni da verujete ovom procesu i zajašete talas svega kroz šta ste prošli. Sve će se uravnotežiti i doći na svoje mesto. Samo budite strpljivi.

Životni put 7

Kao što je gore pomenuto, broj 7 se često odnosi na postignuće i potpunost. 2023. će se odnositi na pravljenje promena u vašem životu, a zatim na obradu tih promena. Uprkos svim pitanjima i sumnjama koje možda imate, trebalo bi da imate veru da će sve biti dobro.

Foto: Shutterstock

Nova godina

Životni put 8

Broj 8 predstavlja naporan rad, odgovornost i uspeh. Možda ćete otkriti da će 2023. biti vaša godina uspeha, više na materijalistički način. Zato budite sigurni da su vaše finansije u redu! Sada je vreme da pokažete svoju snagu kako biste mogli da dobijete stvari koje zaslužujete. Vaš trud će se isplatiti.

Životni put 9

U numerologiji, broj 9 predstavlja završetak i novi početak. 2023. puštate sve što vam više ne služi. Slušajte svoju intuiciju. Ako postoji veza ili posao koji je otrovan i iscrpljujući - pustite ga. Zatim, budite otvoreni za nova iskustva, nove ljude i nove početke.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija