• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.12.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 31. DECEMBAR! Ovnovi se spremaju za PUTOVANJE, Blizanci NERVOZNI, a evo ko će biti DOBAR sa SVIMA

Freepik.com

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 31. DECEMBAR! Ovnovi se spremaju za PUTOVANJE, Blizanci NERVOZNI, a evo ko će biti DOBAR sa SVIMA

Podeli vest

Pred nama je poslednji dan u 2022. godini, a zvezde su nam priredile iznenađenja. Retrogradni Merkur i Mars rade svoje, tako da dva puta razmislite pre nego što donesete neku odluku

OVAN

LJUBAV: Bićete u raspoloženi da praznujete daleko od svih, da otputujete, ako je moguće, negde preko granice. POSAO: Doživećete izvesni napredak na polju finansija, ali ne prevelik. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Niko ne uživa u slavljima kao vi, a ovo će biti idealna prilika da se provedete s bliskim osobama. POSAO: Dobićete platu ili neočekivan dobitak. ZDRAVLJE: Kontrolišite apetit.

Foto: Freepick

Dnevni horoskop

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete pomalo nervozni za praznike i moguće je da vas neke stvari ometu, ali svejedno ćete dati sve od sebe da se dobro zabavite. POSAO: Moguća je novčana dobit. ZDRAVLJE: Grlobolja.

RAK

LJUBAV: Dobar odnos sa svima, a posebno s partnerom. Praznici će vam svakako prijati i doneti lepe trenutke. POSAO: Dobre mogućnosti za zaradu ili za dobijanje sponzorstva. ZDRAVLJE: Kijavica.

Foto: Freepick

LAV

LJUBAV: Možda će vam novogodišnje jutro biti zanimljivije od noći, jer ćete biti prinuđeni da radite i kada svi drugi praznuju. POSAO: Nema promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA

LJUBAV: Vaše praznično pozitivno raspoloženje biće zarazno i osvojiće sve ljude oko vas pa i osobu koja vam se dopada. POSAO: Možete dobiti veću sumu novca. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA

LJUBAV: Ako negde otputujete za praznike, imaćete mnogo više sreće u ljubavi. POSAO: Razmišljaćete o promeni posla ili čak karijere zbog neslaganja s nadređenima. ZDRAVLJE: Respiratorna infekcija.

Foto: Freepik.com

ŠKORPION

LJUBAV: Novogodišnja noć će vam sigurno doneti značajno poznanstvo, a moguće i pravu ljubav. Uživajte. POSAO: Mogu se desiti neke promene na planu karijere. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

LJUBAV: Bićete neobično umereni u svemu, pa i prazničnom raspoloženju. Biće vam bitno da se posvetite dragim osobama. POSAO: Kolegama će postati jasnije koliko vredite. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Moguće je da ćete za praznike sresti nekoga s kim ćete osetiti snažnu emocionalnu povezanost. POSAO: Stabilnost pozicije i posla, pogotovo u vezi s trgovinom. ZDRAVLJE: Jedite laganu hranu.

Foto: Freepik.com

VODOLIJA

LJUBAV: Najverovatnije ćete biti zaduženi za organizaciju provoda, pa ćete praznike doživeti kao obavezu. POSAO: Bićete optimistični u pogledu svoje poslovne budućnosti, s razlogom. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Nećete moći sasvim da se opustite i uživate, iako ćete se svejedno dobro provesti. POSAO: Sreća u igrama na sreću, ali i svim samostalnim špekulacijama. ZDRAVLJE: Stabilno.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija