• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

04.01.2023

16:32

OSEĆAJNE, INTUITIVNE, ALI I SANJARI! Astrolog Goca Dragišić otkriva sve detalje o ŽENAMA RIBAMA!

Horoskop

OSEĆAJNE, INTUITIVNE, ALI I SANJARI! Astrolog Goca Dragišić otkriva sve detalje o ŽENAMA RIBAMA!

Podeli vest

Iako će mnogi pomisliti da su žene Ribe hladnokrvna bića, to nikako nije tačno. Astrolog Goca Dragišić ističe da su one izuzetno intuitivne i da umeju da tumače ljudske gestove

Svaki horoskopski znak poseduje određene karakteristike, po kojima se razlikuje od drugih znakova.

Šta to izdvaja žene Ribe, otkrila je astrolog i numerolog Goca Dragišić:

- Znaku Ribe pripadaju žene rođene između 19. februara i 20. marta. Njihova planeta je Neptun, a ona se vezuje za misterije, duhovnost i sanjarenja, pa sasvim logično određuje i prirodu žena Riba u horoskopu.

Ovo je, krajnje očigledno, vodeni znak. Iako će to možda da vam pobudi asocijaciju da su ove žene hladnokrvna bića, to je potpuna besmislica i neistina.

Osnovna karakteristika žena Riba je osećajnost i empatija. One su jako intuitivne, znaju da čitaju između redova ljudsko ponašanje i da protumače ljudske gestove, izraze lica i govor tela. Vrlo lako i na prvi pogled uoče da li ste pozitivni ili negativni, tužni ili dobro raspoloženi. Osete tu energiju, emociju kojom zračite i to ih povuče.

Ribe žive u dva odvojena sveta, realnom i duhovnom i oni su za njih celina. Uostalom, i sam simbol kojim se predstavlja ovaj horoskopski znak sastoji se od dve ribe koje formiraju krug, simbolizujući tako stalnu obnovu i jedinstvo ova dva sveta. Slično kao jin i jang.

Foto: Pixabay

horoskopski znak Ribe

Možda je glavna njihova negativna osobina težnja ka sanjarenju. Često ih nerealnost odvede na pogrešan put i nisu u stanju da sagledaju stvari iz prave perspektive. Zato je dobro da pored sebe uvek imaju nekoga ko im je uzor, ko ih vodi ili ko će ih s vremena na vreme spustiti na zemlju.

Žena Riba voli svoju porodicu više od svega. Ume od svakog mesta da napravi prijatan dom, ma kako običan i bezličan bio. Ona će mu dati toplu notu. Posebnu pažnju obraća na detalje u kući – ukrase, zavese, prekrivače… To kod nje ne može biti obično, a uređenje doma je samo jedno mesto na kom može da ispolji svoju kreativnost.

Ribe u horoskopu jako su vezane za svoje roditelje i svoje korene, pa cene i tradiciju, nasledstvo, poreklo i trude se da ta verovanja i stavove prenesu na svoje potomke.

Svoju decu beskrajno voli, ako ih ima. Ponekad do te mere da zaboravi na samu sebe.  Privržena je partneru i sve će dati od sebe da njemu bude lepo, dobro udobno i da mu ništa ne fali – gotovo majčinski - završava Goca.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija