• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

10.01.2023

07:04

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će se OBOGATITI do 15. januara, a jedan ZNAK treba da IGRA igre na SREĆU

Horoskop

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će se OBOGATITI do 15. januara, a jedan ZNAK treba da IGRA igre na SREĆU

Podeli vest

U Novu godinu smo ušli sa retrogradnim Merkurom i Marsom, pa često imamo potrebu olako da ulažemo novac bez razmišljanja. Igramo još jedan zvezdani rulet, a astrolozi su saglasni da će položaj planeta određenim znakovima više prijati kada je pitanju zarada

U nedelji koja je pred nama Mars u Blizancima kreće napred, što će uticati i na finansijske transakcije, pa će određeni novac, koji je kasnio mesecima, konačno da stigne. 

Venera je u Vodoliji, pa će neki znakovi da dobiju i poklone. Ukoliko ste se pitali ko će imati novac do 15. januara, treba da znate da su to horoskopski znakovi Jarac, Bik, Vaga i Ribe.

Foto: pixabay.com

Novčani horoskop

JARAC

Sezona vašeg znaka i dalje traje, pa se novac lepi za vas. Svi imaju potrebu da vas daruju, a ulazak Venere u Vodoliju donosi vam vredan poklon koji će vam značiti. Zapravo ćete dobiti nešto što će vam značiti više od novca.

BIK

Venera u Vodoliji i Mars koji kreće napred donose vam veću zaradu kroz posao, tako da je moguća povišica ili da čujete za bolje plaćnu poziciju u karijeri. To je novac koji će da stigne isključivo na osnovu vašeg rada na poslu.

VAGA

Venera u petom polju donosi vam dobitak kroz igre na sreću. Takođe, Mars 12. januara kreće napred, pa će uplata koju čekate već dva meseca konačno da stigne. Nešto što se odlagalo konačno će da bude realizovano.

RIBE

Jupiter u Ovnu donosi vam laku zaradu. Novac vam neće faliti u narednom periodu, a i neka transakcija koju očekujete mesecima konačno će da bude realizovana. Moguće je da dogovorite da budete plaćeni za neki dodatni posao.

bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija