• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.01.2023

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 7. JANUAR! Ovnovi rešavaju bitan PROBLEM, Škorpijama slede LJUBAVNE promene!

Freepik.com

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 7. JANUAR! Ovnovi rešavaju bitan PROBLEM, Škorpijama slede LJUBAVNE promene!

Podeli vest

Svaki horoskopski znak će imati veoma zanimljiv dan, kada je ljubav u pitanju, ali se ipak svima savetuje da veću pažnju posvete zdravlju

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

POSAO: Potrudite se da ostanete dosledni svojim ciljevima. Bićete zadovoljni kada ih budete ostvarili.LJUBAV: Ako ste slobodni pred vama je novo poznanstvo koje može da vas vodi do ozbiljne i stabilne emotivne veze. ZDRAVLJE: Sledi vam rešenje nekog problema.

BIK

POSAO: Možete da očekujete da ćete uspešno rešiti probleme na poslu. Odnosi sa saradnicima vam se takođe popravljaju sada. LJUBAV: Ako ste slobodni, možete da očekujete povoljan dan za flert i nove susrete na ovom polju. ZDRAVLJE: Proveravajte krvni pritisak.

BLIZANCI

POSAO: Nemate dovoljno poverenja u svoje saradnike i često vam deluje kao da su oni po pitanju nekih stvari protiv vas. LJUBAV: Moguće je da vam partner pokazuje nezadovoljstvo i da otvoreno ukazuje na greške koje prema njemu činite. ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti, vode.

RAK

POSAO: Preopterećeni ste obavezama i nije vam ni malo lako da na ovom polju ostvarite balans kojem težite. LJUBAV: Niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite sa voljenom osobom. Nekada vam se čini da je baš sve protiv vaše veze. ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina.

LAV

POSAO: Ovaj dan vam generalno nije povoljan za bilo kakvo potpisivanje ili početak novog posla. LJUBAV: Imate utisak da voljena osoba može da bude veoma distancirana prema vama i ne dopada vam se to što odjednom menja ponašanje. ZDRAVLJE: Podložni ste virusnim infekcijama.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete da ćete uspešno rešiti probleme koje ste na ovom polju imali iz prošlosti. LJUBAV: Emotivna situacija nije zadovoljavajuća kod vas. Osećate da je partner već neko vreme prilično neiskren prema vama. ZDRAVLJE: Moguć je stomačni virus.

Foto: Freepik.com

horoskop

VAGA

POSAO: Vreme je da preuzmete odgovornost i da se pozabavite poslovnim obavezama koje vas opterećuju već neko duže vreme. LJUBAV: Moguće je da voljena osoba postaje nepoverljiva prema vama. Preispitajte se da li ste joj dali razloga za to. ZDRAVLJE: Bolovi u grlu.

ŠKORPIJA

POSAO: Na polju finansija ćete imati dosta preokreta i prilično nestabilnu situaciju. Očekuje vas faza u kojoj će vam stanje biti promenljivo. LJUBAV: Očekuju vas ozbiljne promene u odnosu sa voljenom osobom. Moguća je i veća bračna kriza. ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu.

STRELAC

POSAO: Proverite sve informacije koje dobijete jer lako možee da se desi da donete neku pogrešnu odluku danas. LJUBAV: Moguće je da idealizujete osobu koja vam se dopada i da niste svesni njenih mana. ZDRAVLJE: Problemi sa niskim pritiskom.

JARAC

POSAO: Najbolje bi bilo da pokušate da se maksimalno posvetite poslu i da zaboravite na druge stvari koje vas ometaju. LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa simpatijom. Pred vama je povoljan period za početak veze. ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol.

VODOLIJA

POSAO: Možete da se nadate dobrom odnosu sa saradnicima. Očekuje vas period u kojem ćete imati mirno stanje na poslu. LJUBAV: Krijete svoja osećanja i teško vam je da otvoreno pričate o svemu sa vašim partnerom. ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža.

RIBE

POSAO: Očekuje vas napet period. Iz dana u dan ćete imati sve veće probleme i više stresova na polju posla. LJUBAV: Niste spremni za velike promene na ljubavnom planu iako bi partner voleo da vaš odnos napreduje. ZDRAVLJE: Posetite stomatologa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija