• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

22.01.2023

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 23. DO 30. JANUARA! Strelčevima stiže novac, Vodolije pokazuju moć na poslu, a evo ko ima tajne neprijatelje

Freepick

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 23. DO 30. JANUARA! Strelčevima stiže novac, Vodolije pokazuju moć na poslu, a evo ko ima tajne neprijatelje

Podeli vest

Mlad Mesec koji je bio 21. januara doneo je astro period koji ukazuje na nove početke. Venera je na nebu u aspektu sa Saturnom, pa donosi zahlađenje u emotivnim odnosima. Ali Merkurov i Marsov izlazak iz retrogradnog hoda donose priliku za realizaciju planova.

OVAN

Posao – Mars je krenuo napred, pa vam je natovario gomilu obaveza. Međutim, zbog aspekta Venere i Saturna nemate energije da se borite sa poslovnim problemima. Na neki način ste na ivici da dignete ruke od svega, jer je period takav. Imaćete veće troškove i ne treba olako da ulažete novac.

Ljubav - Venera i Saturn donose zahlađenje i najbolje bi bilo da ne donosite važne odluke u ljubavi. Potreban vam je prijatelj, a ne partner, zbog čega ćete i zapasti u krizu sa osobom koju volite. Pojedini Ovnovi lako mogu da se odluče za raskid. Nije dobar period za početak nove romanse.

Zdravlje - Problemi sa plućima.

 

BIK

Posao - Venera u aspektu sa Saturnom u polju karijere donosi vam problematičnu nedelju na poslu. Teško ćete prihvatati bilo kakve savete koje odstupaju od vaših stavova. Mogući su problemi sa autoritetom, a imaćete utisak da nigde ne napredujete. Ovo je vreme kada treba da razmislite kako da pronađete kompromis između želja i stvarnosti.

Ljubav - Mars u Blizancima donosi vam pojačanu komunikaciju sa partnerom. Međutim, dozvolili ste da stres sa posla utiče i na vaš privatni život. Ukoliko ste slobodni, bićete previše okupirani poslom da biste se bavili emocijama. Moguć je kratkotrajni flert na radnom mestu.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Freepick

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZNACI

Posao - Merkur je krenuo napred, pa stvari počinju da se vraćaju u normalu. Ipak, zbog Marsa osećate potrebu da promenite život preko noći i donesete odluke koje će uticati na budućnost, ali treba da se čuvate brzopletosti. Burno reagujete na svaku promenu koja vam ne odgovara, jer Mars u vašem znaku ne trpi ništa i ne zna kako da napravi kompromis.

Ljubav - Iako je Jupiter u Ovnu, povremeno osećate velike razlike u odnosu sa partnerom. Vi mislite o novcu, proračunima i isplativosti, a partner na druženje. Potrebno je da pronađete balans u odnosu koji vam je važan. Ne budite toliko striktni i nepopustljivi.

Zdravlje - Bolje.

 

RAK

Posao - Jupiter u Ovnu donosi vam izenadne prilike za posao koje mogu da vam budu odskočna daska u karijeri. Sunce u Vodoliji pogoduje sponzorstvima, pa je idealan trenutak da tražite povišicu. Imate potrebu da pravite velika ulaganja, ali svakako treba da budete oprezni. U ovom periodu možete da dobijete željeni novac za poslovni projekat.

Ljubav - Imaćete sudbinski susret sa osobom koja se bavi nekim javnim poslom. To može da bude neko ko je veoma ambiciozan i proračunat, ali će vam privući pažnju. Pojedinima Rakovima javiće se stara ljubav, a obnavljanje takvog odnosa nije pravo rešenje.

Zdravlje - Bolje.

Foto: Freepick

LAV

Posao - Saturn u aspektu sa Venerom donosi vam usporavanje realizacije poslovnih peojekata. To je neka blokada na koju ćete naići, pa to treba da gledate kao na prolaznu krizu. Ulazite u dobar period za finansije u kojem možete da rizikujete, a da dobijete novac. Odličan je period da prezentujete javno svoje ideje.

Ljubav - Sunce u Vodoliji donosi vam nova poznanstva, čak i preko interneta. Ipak, imaćete nejasan odnos sa osobom iz prošlosti. Na emotivnom planu se mnogo toga dešava i neće vam biti dosadno. Pojedini Lavovi neće moći da izaberi između više osoba za ljubav.

Zdravlje - Slabije.

 

DEVICA

Posao - Puno planeta u šestom polju donosi vam dosta obaveza, ali ćete zbog Merkura koji je krenuo napred sve uspeti da stignete. Bićete kretaivni i proračunati, pa ćete uspeti da spojite lepo i koristno. Nije isključeno da ćete raditi dva posla istovremeno i to će vam biti izazov. Jedan projekat će vam biti dosadan, a drugi zaista izazovan.

Ljubav - Venera u šestom polju može da vam donese neobičan flert na radnom mestu. Međutim, Merkur u petom polju čini vas otvorenim za nove romanse. Spremni ste da primite neku novu osobu u svoj život. Prijaju vam Jarčevi, a na poslu može jedna Vodolija da vam zapadne za oko.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Freepick

VAGA

Posao - Pluton u četvrtom polju donosi vam mogućnost zarade kroz nekretnine. Venera gradi aspekat sa Saturnom, pa ćete se narednih dana osećati bezvoljno. Pokušavaćete da budete što kreativniji, ali ćete upasti u kolotečinu. Očekuje vas puno dešavanja, ali ćete na poslu završavati obaveze bez entuzijazma.

Ljubav - Stara ljubav se vraća u vaš život, a vi ste emotivno rasejani. Dobar je period za nova poznanstva, ali uvidećete da treba dobro da razmislite šta vam prija u ovom periodu. Ranjivi ste, potrebna vam je pažnja, a ne znate kako da se fokusirate na jednu osobu.

Zdravlje - Moguća je prehlada.

 

ŠKORPIJA

Posao - Zbog Plutonovih aspekata veoma ste uporni i lako ostvarujete sve što naumite. Merkur u trećem polju donosi vam lepe vesti, tako da se konačno bolji period za završavanje papirologije. Jupiter u Ovnu donosi vam pozitivan preokret na radnom mestu, tako da se spremite za iznenađenja.

Ljubav - Venera u negativnom aspektu sa Saturnom donosi krizu u ljubavi. Moguće je da ste imali susret koji nije zadovoljio vaša očekivanja. Nije dobra nedelja za početak romanse, tako da ne treba da imate velika očekivanja.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Freepik.com

STRELAC

Posao - Merkur je krenuo napred, pa imate bolje šanse da zaradite novac. Iako se ne radi o velikom novcu, to će vam itekako značiti. U narednim danima imaćete brojne pregovore i čuti vesti koje će uneti novine u vaš poslovni život. Moguća su kraća putovanja. Imate šansu da radite nešto kreativnije, ali i da za to budete plaćeni.

Ljubav - Merkur je u Jarcu, pa ste emotivno proračunati i dopadaju vam se osobe koje su ostvarene u poslu. Jupiter u Ovnu donosi vam laki flert i mogućnost brzog ulaska u romansu. Pojedini Strelčevi mogu da iskoriste Jupiterov uticaj i rade na proširenju porodice.

Zdravlje - Solidno.

JARAC

Posao - Merkur je krenuo napred u vašem znaku, pa poslovna situacija počinje da se popravlja. Konačno je moguć napredak u poslu koji radite. Ulazak Sunca u Vodoliju donosi vam bolju sedmicu za zaradu novca, pa se spremite za dolazak para. Ukoliko se bavite nekretninama, budite oprezni kako ulažete novac.

Ljubav - Venera u aspektu sa Saturnom može da vam donese razočarenje. Ovaj aspekat na nebu donosi emotivno zahlađenje i prepreke, pa u svim odnosima nedostaje romantika. Zbog toga nije neki period za početak nove romanse i teško vam je da se zaljubite.

Zdravlje - Poboljšanje.

 

VODOLIJA

Posao - Sunce u vašem znaku nagoveštava nedelju sa velikim preokretima jer ćete biti zaduženi za organizaciju posla. Pred vama je velika odgovornost i sve vam brzo dosadi, ali je vreme da pokažete svoje organizacione sposobnosti. U narednoj nedelji možete da poboljšate donos sa poslovnim partnerom ili sklopite neko novo.

Ljubav - Sunce u prvom polju donosi vam lepši period za ljubav. Ukoliko ste u braku, partner će uticati na vaše mišljenje i odluke. Venera jeste tu, ali se brzo hladite i teško vam je da se zaljubite. Razmišljaććete i o osobi iz prošlosti. Nemojte da se vraćate na stare odnose, nego krenite napred.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Freepick

RIBE

Posao - Naglašeno dvanaesto polje donosi vam tajne neprijatelje na radnom mestu. To znači da osoba u koju imate poverenja nije baš onakva kakva se predstavlja. Međutim, Venera u Ribama donosi vam više pozitivne energije u drugom delu nedelje.

Ljubav - Venera pred kraj sedmice ulazi u vaš znak, pa vam donosi priliku da se zaljubite. Bićete neodoljivi za osobe koje budete sretali, pa nije isključeno da doživte lepo poznanstvo i zaljubite se na brzinu. Merkur u Jarcu donosi vam romansu iz prijateljstva.

Zdravlje - Psihosomatski problemi.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija