• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2023

15:00

ŽIVOTNA SVRHA SVAKOG HOROSKOPSKOG ZNAKA! Rak pokazuje svetu bezuslovnu ljubav, dok Strelac širi pozitivan stav

Freepik.com

Horoskop

ŽIVOTNA SVRHA SVAKOG HOROSKOPSKOG ZNAKA! Rak pokazuje svetu bezuslovnu ljubav, dok Strelac širi pozitivan stav

Podeli vest

Bikovima je glavni cilj u životu da brinu o najmilijima, dok Lavovi inspirišu druge da budu jaki i hrabri u svim situacijama.

U nastavku teksta ćete otkriti osnovnu svrhu vašeg horoskopskog znaka prema astrologiji.

Foto: Freepik.com

Ovan

Vi ste ambiciozan i takmičarski znak koji nastoji da ostvari velike stvari. Više volite da uđete duboko u stvari nego da čekate sa strane. Glavni cilj vašeg života je napredak, bilo da se radi o oblastima umetnosti, kulture, tehnologije, biznisa, zabave ili bilo koje druge. Privučeni ste inovacijama i rođeni ste za preuzimanje vođstva u razvoju bilo čega novog za napredak društva.

Bik

Težite stabilnosti u svim oblastima života, bilo da je to fizičko, emocionalno ili duhovno. Imate hrabrosti da počnete od nule i nastavite da grebate sve dok zadovoljstvo i uspeh ne budu svuda oko vas. Uživate u sticanju imovine i materijalnog bogatstva, kao i u negovanju stabilnosti u odnosima. Za vas je briga o najmilijima glavni cilj u životu.

Blizanci

Vi nesvesno delujete kao lepak koji ujedinjuje čitavo čovečanstvo. Vaša osnovna svrha u životu je da zbližite ljude. Vi ste odličan sagovornik i nikada ne propustite da s vremena na vreme proverite svoje voljene. Okruženje koje nudi slobodu govora i kretanja je pogodno za vas. Vaša svrha je da svojim slobodnim duhom usadite ideju slobode u ljude.

Rak

Vaša empatija je zaista dar ovom svetu. Emocionalno ste ispunjeni i prema sebi i prema drugima. Uvek osećate sve emocije vaših najmilijih. Pravi ste iscelitelj, uvek se ponašate kao rame za plakanje kada se stvari raspadnu. Vaša osnovna svrha u životu je da pokažete svetu moć bezuslovne ljubavi.

Foto: Pixabay

Lav

Svetlite gde god da krenete, kao zimzeleno drveće koje nikada ne gubi boju čak ni u najsušnijim, najmračnijim vremenima. Ljudi oko vas su uvek opčinjeni vašom vatrenom i harizmatičnom ličnošću. Prava svrha vašeg života je da inspirišete svet da bude jak i hrabar u svim situacijama.

Devica

Sa duhom orijentisanim na usluge, vaša svrha je da dođete do suštine stvari, sprečite zabunu i uverite se da ceo sistem dobro funkcioniše. Vaš doprinos je značajan u svakom radnom okruženju. Vaš cilj je da radite na tome da ovaj svet učinite boljim mestom za život. Hrabre, pouzdane i analitične, Device su istinske vođe koje iskreno rade za boljitak društva.

Škorpija

Nikada ne potcenjujte sebe jer posedujete izuzetnu hrabrost da se suočite sa mračnom stranom ljudske prirode koju većina drugih znakova smatra zastrašujućom. Vaša osnovna svrha u životu je da pokažete ljudima da se sve može postići sve dok imate strast i želju. Obične, rutinske stvari u životu nikada neće zadovoljiti vašu tajanstvenu i složenu prirodu. Izlazak iz vaše zone udobnosti u nepoznato je ono što vaše srce zaista želi.

Vaga

Volite da imate jasne činjenice pre nego što donesete važnu odluku. Možete efikasno da unesete objektivnost u složene situacije tako što ćete premostiti jaz između suprotstavljenih strana. Odlični ste u suočavanju sa situacijama koje zahtevaju pošten, logičan i učtiv stav. Korišćenje vašeg nepristrasnog stava i borba za pravdu je glavna svrha vašeg života.

Strelac

Rođeni ste da posegnete za zvezdama i gledate dalje od očiglednih istina. Zbog vaše intenzivne želje i radoznalosti da naučite nove stvari, uvek stignete na svoje odredište dok zaista uživate na svom putu ka uspehu. Vaša osnovna svrha je da inspirišete druge svojom nepokolebljivom pozitivnošću i žarom za život i pokažete im snagu dečje radoznalosti.

Foto: Freepik.com

Životna svrha

Jarac

Predodređeni ste da prevaziđete sve početne poteškoće ili neuspehe, da istrajete kroz teškoće i da se popnete na položaj časti i moći. Vaš život je svedočanstvo istrajnosti, hrabrosti i samodovoljnosti. Nikada ne činite ništa što će ugroziti vašu reputaciju i držati se svog morala. Vaša svrha u životu je da pokažete svetu moć negovanja i bezuslovne podrške.

Vodolija

Rođeni ste da prkosite konvencijama i razbijate stereotipe. Kreativni ste na poslu i često nudite različito gledište. U situacijama koje zahtevaju originalnost, jedinstvenost i kreativnost napredujete. Vaša prava svrha u životu je da inspirišete ljude da krenu neutabanim putem i da ostave poruku da stvaranje sopstvenog puta čini razliku.

Ribe

Najbolje funkcionišete kada posvetite vreme pomaganju ugroženima. Osetljivost na patnju i važnost dobročinstva su vaše prave vrline. Vaša kreativna i duhovna energija inspiriše ljude da vide kako je sav život lepo isprepleten. Rođeni ste da pokažete ljudima moć samoizražavanja da povežete duše na najdubljim nivoima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija