• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

05.02.2023

06:40

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 13. FEBRUARA! Pun Mesec donosi haos - Bikovima ljubav iz prijateljstva, Blizanci gube kontrolu, a evo ko ima blokadu na poslu

Freepick

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 13. FEBRUARA! Pun Mesec donosi haos - Bikovima ljubav iz prijateljstva, Blizanci gube kontrolu, a evo ko ima blokadu na poslu

Podeli vest

Pun Mesec u Lavu je danas, pa nas očekuje puno tenzija, nervoze i ishitrenih odluka. Ipak, nedelja koja je pred nama donosi nam romantične susrete zbog Venere u Ribama. U narednom periodu ćemo biti kreativniji, ali i zainteresovani za nove kontakte zbog Marsa u Blizancima. Jupiter u Ovnu radi svoje, pa je vreme za brze preokrete na svim životnim poljima.

OVAN

Posao – Imate veliku moć pregovaranja, ali ćete često biti predmet ogovaranja i kritike među ljudima u okruženju. Merkur u aspektu sa Plutonom donosi vam saznaje o poslu koje vam se neće dopasti. Mars i Venera u kvadratu ukazuju na krizu poslovnog partnerstva. Očekuje vas dosta diskusija oko metoda rada i budite sigurni da se nećete u svemu slagati.

Ljubav - Venera je u Ribama, pa je partner romantičan i očekuje od vas idealne uslove u odnosu. Međutim, Venera gradi negativan aspekat prema Marsu, pa će glavni problem biti komunikacija, ali i sudar želja i realnosti. Partner će želeti da budete idealni, a vi ćete moći ponešto od toga da ispunite.

Zdravlje - Osetljiva pluća.

 

BIK

Posao - Zbog Venere u Ribama idealizujete uslove rada na poslu, pa ćete za mnoge stvari verovati da su izvodljive ili bolje nego što jesu. Sa Venerom u Ribama uvek treba biti operazn sa idealizacijama. Imaćete veliku podršku prijatelja u poslu i to je ono što treba da iskoristite. Na poslu ćete često imati sukobe sa autoriteom jer se nećete slagati sa mišljenjem svog nadređenog.

Ljubav - Venera u Ribama donosi vam ljubav iz prijateljstva. Takođe, bacili ste oko na jednu veselu, komunikativnu osobu koja se uspešna. Zbog aspekta Venere i Marsa vaši pogledi na ljubav će biti raztličiti u odnosu sa suprotnu stranu. Vi ste u fazi kada ljude doživljavate idealnijim nego što jesu, pa treba da vodite računa da vas neko ne prevari.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Freepick

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZANCI

Posao - Mars u vašem znaku doprinosi tome da često gubite kontrolu na poslu. Svašta vas iritira, a to je zbog uticaja Marsa, pa ne treba da se iznenadite ako tenzije budu velike. Venera u desetom polju donosi vam sudar realnosti i očekivanja, pa se nećete slagati sa aktuelnim metodama rada ili postavljenim ciljevima. Period u kojem se nalazite je odličan za putovanja, ali i dodatno usavršavnje.

Ljubav- Venera u Ribama donosi vam flert na poslu. Međutim, koliko god to može da vam bude privlačno, spoj poslovnog i privatnog života može da vam bude težak. Zbog toga je bolje da se oslonite na jednog Ovna koji može da vam bude puna podrška u ovom periodu.

Zdravlje - Bolje.

 

RAK

Posao - Venera u Ribama donosi vam neverovatnu kreativnost koju možete da iskoristite za posao. Ovaj period je odličan za putovanja, ali nećete biti zadovoljni finansijskom situacijom. Pokušavate da dobijete sponzorstvo za neki projekat i to će da se odloži. Jupiter u Ovnu donosi vam brze preokrete na radnom mestu i mogućnost usmeravanja profesije u novom smeru.

Ljubav - Venera u Ribama jeste romantična, ali njen aspekat sa Marsom ukazuje na stvari koje se "guraju pod tepih". Nije isključeno da partner ima znatno više problema nego što vam govori. Ukoliko želite da započnete novu romansu, imajte u vidu da će biti dosta skrivenih detalja.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Freepick

LAV

Posao - Sunce u Vodoliji donosi vam veću odgovornost u partnerskim odnosima, tako da se pripremite za nove kompromise. Jednostavno, moraćete da popustite kada je posao u pitanju, jer neće sve ići onako kako ste planirali. Ukoliko niste zadovoljni novčanom situacijom, moraćete da sačekate još nekoliko dana. Bavićete se pitanjem nasledstva.

Ljubav - Venera u osmom polju donosi vam susert sa misterioznom osobom, koja će vam biti zanimljiva. To je neko o kome ćete maštati da se sretnete, a na kraju će se susret i dogoditi, ali treba da vodite računa da budete realni. Moguće je da pod uticajem ovog položaja Venere idealizujete osobe koje vam se dopadaju. Pun Mesec u vašem znaku nije dobar za donošenje odluka.

Zdravlje - Slabije.

 

DEVICA

Posao - Sunce u aspektu sa Saturnom donosi vam određenu blokadu na radnom mestu. Nije isključeno da ćete morati da preduzmete odgovornost za nešto što vam ne odgovara. Taj rad može da vam padne teško, tako da nemojte da se iznenadite ako ne bude išlo sve po planu. Venera u sedmom polju je dobra za promovisanje poslovnih aktivnosti.

Ljubav - Venera u sedmom polju donosi vam susret sa tajanstvenom osobom koja se bavi umetničkim radom. To je neko ko je misteriozan i privlačan, tako da je moguće da se radi o osobi koja se bavi javnim poslom. Pazite se velikih očekivanja u emotivnim odnosima.

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: Pixabay

VAGA

Posao - Zbog Venere u aspektu sa Neptunom ne vidite realno stvari na poslu, pa vam mnogo toga deluje idealnije nego što stvarno jeste. Skloni ste da poverujete u velika obećanja, koja mogu lako da se ispostave kao iluzorna. Ukoliko planirate da radite nešto kreativnije, sada je prilika za tako nešto. Odličan je period ako se bavite nekim vidom umetnosti.

Ljubav - Mars i Venera u negativnom aspektu pojačavaju tenzije u odnosima koji su vam važni. Ukoliko ste u braku ili dugoj vezi, biće nerazumevanja i rasprava jer nećete moći da razumete partnerove potrebe. Nije dobra nedelja za početak nove romanse, iako će biti flerta na radnom mestu.

Zdravlje - Prehlada.

 

ŠKORPIJA

Posao - Planete u Vodoliji vam ne odgovaraju, pa ćete se najbolje osećati kod kuće. Na poslu ćete ulaziti u razne rasprave, koje neće davati rezultate. Imaćete potrebu za pojačanom komunikacijom, a situacija na poslu će biti haotična. Imate mogućnsot da jedan hobi pretvorite u biznis.

Ljubav - Venera u Ribama donosi vam romantičan susret na mestu javnog tipa. To može da bude čak i koncert. To je osoba koja je senzibilnija od vas, a delovaće vam magično i nestvarno. Ipak, treba da imate u vidu da nije sve onako kako izgleda. Lep period za nova poznanstva.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Pixabay

STRELAC

Posao - Venera u četvrtom polju donosi vam više rada od kuće ili ćete jednostavno posao nositi kući. Radićete na nekom projektu koji je kreativan, ali vam neće davati mira. Bićete povremeno pod ptiitskom nadređenih da treba da budete bolji u svom poslu, ali to će zvanično da se završi do kraja marta ove godine.

Ljubav - Veoma racionalno doživljavate stvari u ljubavi, a možda ne biste trebali. To će da se promeni od kraja nedelje kada ćete više biti otvoreni za flert preko poruka. Moguće je kraće putovanje sa osobom koja vam se dopada. U vašem okuženju nalazi se osoba koja će vam otvoreni priznati svoja osećanja.

Zdravlje - Dobro.

 

JARAC

Posao - U nedelji koja je pred vama imaćete nove pregovore o novcu. Ipak, biće i nesporazuma, jer ćete želeti da ostvarite ciljeve, a oni neće biti najjasniji. Dobar je nedelja za pregovore, ali se čuvajte lažnih obećanja. Ukoliko planirate da kupite novi automobil, budite oprezni kako ulažete novac.

Ljubav  - Venera u trećem polju donosi vam puno dopisivanja. Ipak, neko će uspeti da vas osvoji lepim rečima. Moguće su izjave ljubavi i romantične poruke preko aplikacija. Biće vam privlačne Ribe i osobe koje su umetnički nastrojene.

Zdravlje - Hronični umor.

Foto: Freepick

VODOLIJA

Posao - Sunce u aspektu sa Saturnom donosi vam blokadu na radnom mestu. To nije samo u pitanju posao, nego i ostale oblasti vašeg života. Novčani dobitak sledi, ali ćete i ulagati dosta novca na ukrasne detalje. Ukoliko težite da promenite posao, nije dobar trenutak.

Ljubav - Prolazite kroz krizu sa poslovnim partnerom. Ukoliko ste u braku, biće vam otežana komunikacija sa partnerom jer on ima previše problema koji ga opterećuju. Očekujte i poziv iz prošlosti. Povratak na staru romansu nije rešenje. Mnogima Vodolijama će pun Mesec u Lavu (5. februar) zakomplikovati odnos sa partnerom. 

Zdravlje - Osetljivo.

RIBE

Posao - Što se više bude približavao kraj nedelje na poslu, to će vam situacija delovati besmislenije. Najveći problem će vam biti što ne možete jasno da procenite šta se dešava i imaćete utisak da je neka važna informacija skrivena od vas. U ovom periodu ste skloni da poverujete u "šarenu lažu", pa treba da budete oprezni sa pokalanjenjem poverenja.

Ljubav - Venera u vašem znaku donosi vam emotivno buđenje. Neko će se potruditi da vam privuče pažnju, a bićete veoma privlačni i harizmatični za osobe suprutnog pola. Ukoliko ste slobodni, očekujte novi susret i mogućnost romanse. Pojedini pripadnici vašeg znaka će poželeti da prošire porodicu.

Zdravlje - Sklonost virusima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija