• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2023

18:34

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE IMATI PROBLEM SA NOVCEM! Kriza u prvoj polovini godine!

Pixabay

Horoskop

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE IMATI PROBLEM SA NOVCEM! Kriza u prvoj polovini godine!

Podeli vest

Škorpije, Jarčevi i Device naićiće na razne finansijske probleme u prvoj polovini 2023. godine.

Foto: Pixabay

Škorpija

2023. godina ne izgleda baš povoljno za pripadnike ovog vodenog znaka. Zaista, ova godina će biti donekle komplikovana za Škorpije. Na poslu, pre svega, teško će upravljati ljudskim odnosima.

Situacija koja treba da ih podstakne da pokažu više poniznosti. Za to će morati da ulože napor na koji su malo ili uopšte navikli. Pored toga, moraće da budu posebno oprezni u finansijskim ulaganjima izbegavajući popuštanje u određenim finansijskim transakcijama koje obećavaju da će biti rizične.

Štaviše, da bi poštovali ravnotežu svog budžeta, moraće da izbegavaju preterano razmišljanje jer bi to rizikovalo nagomilavanje sve više nepotrebnih troškova, što bi moglo dovesti do velikih finansijskih gubitaka.

Foto: Pixabay

Jarac

Godina 2023. obećava da će biti iznenađujuća sa sentimentalne tačke gledišta za pripadnike znaka Jarca. Zaista, ljubav će pokucati na njihova vrata tokom prvih meseci ove nove godine.

Situacija koja će biti emotivno nagrađivana i koja će dovesti do nekih važnih najava, uključujući i ponudu za brak. Nažalost, ovaj period će takođe biti obeležen nekim problemima sa novčanim tokovima koji ih veoma zabrinjavaju.

Zbog toga će morati da dovedu svoje finansije u red i da budu izuzetno oprezni u pogledu potrošnje. Zaista, dugovi neće prestati da se nagomilavaju i njihovo vraćanje će biti bolnije nego što su mislili, posebno u slučaju pretplate ličnog kredita na duži rok.

Foto: Pixabay

Devica

Za rođene u znaku Device, 2023. će biti prilika da započnu novo poglavlje u svom životu. Godina koja obećava da će biti perspektivna i velikodušna, posebno sentimentalno.

Oslobođeni težine prošlosti i njenih trauma, planiraju da se ponovo izgrade umnožavanjem sastanaka, što im omogućava da mirnije zamišljaju budućnost.

Biće u iskušenju da sav novac potroše na putovanja i odmor, zbog toga odnos sa novcem, što najmanje možemo reći, obećava da će biti nezgodan.

Zaista će im biti teško da vode računa o svojim finansijama, što će pogoršati njihovu finansijsku situaciju. Odlučujući se za lakši način, rizikuju da se zaduže i prekoračenja u banci mogu brzo da se nagomilaju!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija