• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2023

13:08

UKOLIKO ŽELITE BOGATO DA SE UDATE, TREBA DA IMATE OVA 2 ASPEKTA U HOROSKOPU! Megan Markl i Melanija Tramp zbog toga imaju muževe milionere

Horoskop

UKOLIKO ŽELITE BOGATO DA SE UDATE, TREBA DA IMATE OVA 2 ASPEKTA U HOROSKOPU! Megan Markl i Melanija Tramp zbog toga imaju muževe milionere

Podeli vest

Astrološkinja Julija Lifanova smatra da najbogatije žene na svetu, poput Melanije Tramp, Kejt Midlton i Megan Markl imaju jednu specifičnost u natalnoj karti, a taj aspekt imaju supruge milionera.

Planeta Saturn je ključna, kao i njen vladar - Jarac. Pozicija ove planete u polju braka, ukazuje na to da će se osoba bogato udati, da će imati muža kome je cilj u životu da bude finanisijski ne samo stabilan već i bogat, kao i da brine o porodici.

Foto: Pixabay

Da biste napravili natalnu kartu, samo treba da unesete svoje podatke u bilo koji astro-procesor kog ima u izobilju na ineternetu, a zatim da vidite u kom znaku i kući vam se nalazi planeta Saturn kao i sazvežđe Jarac. Ako 'padnu' u 7. kuću, onda vam je suđeno da postanete žena milionera.

Analizaranje horoskopskog znaka takođe vam može pomoći da otkrijete da li vam je novac suđen. Praksa je pokazala da “najunosnije” brakove, ako se tako mogu nazvati, sklapaju žene u zemljanim znacima – Devica, Bik, Jarac, jer su najviše usredsređene na udoban život. Za njih su osećanja neraskidivo povezana sa materijalnim stvarima, pa muža najčešće biraju racionalno i prilično kritički.

Foto: Freepick

 

Važan aspekt koji u natalnoj karti ukazuje na bogatu udaju povezan je sa prisustvom Venere u znaku Device.  Žene koje imaju ovaj aspekt ne samo da sklapaju brakove sa imućnim muškarcima, već su i same veoma uspešne i imaju zavidnu karijeru koja im donosi obilje novca. S druge strane, ova pozicija Venere se smatra problematičnom, jer često žene koje je imaju u natalnoj karti preterano drže do sebe i umeju da budu arogantne.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija