• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

11.02.2023

08:13

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo kome će zveckati pare u novčaniku do 18. februara, a jedan znak treba da igra igre na sreću

Pixabay

Horoskop

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo kome će zveckati pare u novčaniku do 18. februara, a jedan znak treba da igra igre na sreću

Podeli vest

Igramo još jedan zvezdani rulet, a Merkur je od danas u Vodoliji, tako će pojedini znakovi imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

Oslobađamo se negativnih stvari iz prošlosti, jer na nebu nijedna planeta nije retrogradna, što znači da planovi konačno mogu da se ostvaruju. Merkur, planeta komunikacije i rešavanja problema gazi u Vodoliju, pa donosi nove načine zarade, ali i priliku da uvidimo stvari na potpuno drugačiji način.

Nalazimo se u sezoni Vodolije, a Uran iz Bika nas tera da štedimo. Ovo često donosi sukob starog i novog, pa nije dobar trenutak da budemo rastrošni.

Foto: Pixabay

Novčani horoskop

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 18. februara, onda su to znakovi: Jarac, Bik, Lav i Škorpija.

JARAC

Merkur i Sunce u Vodoliji donose vam mogućnost da zaradite novac od dodatnog posla. To može da bude i ponuda za bolje plaćen posao. Mnogi pripadnici vašeg znaka će biti zatrpani poslom i zbog toga će imati para.

BIK

Kolo sreće se okreće, a Merkurov ulazak u Vodoliju donosi vam zaradu kroz novu poziciju u karijeri. To može da bude i neki dodatni projekat gde ćete na neki način "prodati svoju ideju". Ovo je period u kojem možete da unovčite svoje znanje.

LAV

Merkur u Vodoliji donosi vam zaradu krou novi vid poslovnog partnerstva. Vodolije vam odgovarati kada je u pitanju saradnja za novac. To će biti nešto potpuno novo u odnosu na sve ostalo što ste radili.

ŠKORPIJA

Dobra pozicija Jupitera osigurava vam zaradu kroz poslovne projekte, ali i mogućnost dobijanja povišice. Ovan će vam biti odličan saradnik za zaradu. Ukoliko želite da dobijete bolje plaćen posao, sada je pravi trenutak.

Strelac je horoskopski znak koji može da dobije na igrama na sreću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 1 godinu

Ko nam šalje taj novac ? Zašto nam ne kažete !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija