• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2023

07:11

VENERA I NEPTUN PRAVE HAOS! Pred nama je astro period u kojem ništa nije realno - 3 znaka neka se spreme

Horoskop

VENERA I NEPTUN PRAVE HAOS! Pred nama je astro period u kojem ništa nije realno - 3 znaka neka se spreme

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, nalazi se u Ribama i pravi na nebu aspekat sa Neptunom (konjukcija), zbog čega ćemo u narednom periodu upadati u zablude.

Ova konjunkcija Venera-Neptun u Ribama je krajnji efekat "ružičastih naočara", a vaša želja da se vaši snovi ili fantazije ostvare često može prekriti stvarnost zajednice.

Ako želite da ignorišete ili izbegnete izazove vaših veza, ovo je tranzit za vas! A ako ste već skloni da o svojim partnerima mislite najbolje, onda će im to omogućiti da zaista promene neke stvari pored vas.

Skidamo ružičaste naočare

Naravno, samo zato što ste u mogućnosti da stvari pređete jedno mimo drugog ne znači da ćete se izvući. To je problem sa ovom konjunkcijom Venere i Neptuna u Ribama – kada se naočare skinu, grube i ponekad bolne istine na kraju postaju jasne. Postoji i loša strana za umetničko-kreativne i duhovno-intuitivne tipove. Možda ćete imati neverovatne vizionarske ideje tokom ovog vremena.

Foto: Pixabay

Venera

Međutim, kada imate ideje, takođe morate da primenite energiju i trud da te ideje zažive. Ovde stvari mogu biti izazovne za one koji ne pridaju veliki značaj fizičkom, finansijskom ili materijalnom svetu van svojih kreativnih medija. Oni mogu smisliti ideje, ali nemaju uvek fakultet u terminima ili sistemima "stvarnog sveta". Ovde se pojavljuje druga komponenta Venere – partnerstvo. I tu se spajaju dve strane ovog tranzita Venere u konjukciji sa Neptunom u Ribama.

Partnerstvo je ključno za postizanje stvari. Ništa se ne radi potpuno samostalno. Međutim, oni koji ne mogu (ili ne žele) moraju da nađu nekoga ko može i hoće, a pod ovim uticajem to može biti problem.

Ništa nije onako kako deluje

Osoba koja izgleda kao savršen partner možda zapravo i nije, a osoba koja je savršen partner možda ne ispunjava vaš ideal, pa je možda nećete uzeti u obzir.

Budite maksimalno otvoreni i iskreni u svojim poslovima. Potrudite se da za ovo vreme tranzita ne krijete ništa ni od drugih ni od sebe. Pažljivo procenite svoje izbore u vezi i procenite svoje mogućnosti sa onoliko emocionalne odvojenosti koliko možete.

Venera konjukcija Neptun najteže će pasti Bikovima, Ribama i Strelčevima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija