• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

19.02.2023

06:40

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 27. FEBRUARA! Stiže mlad Mesec u Ribama - Bikovima tajna veza, Vodolije potpisuju važan dokument, a evo ko je pred velikim promenama

Freepick

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 27. FEBRUARA! Stiže mlad Mesec u Ribama - Bikovima tajna veza, Vodolije potpisuju važan dokument, a evo ko je pred velikim promenama

Podeli vest

Pred nama je važna astrološka nedelja jer stiže mlad Mesec u Ribama 20. februara, koji donosi mogućnost ostvarivanja želja. Uz to Venera, planeta ljubavi, istog datuma ulazi u vatrenog Ovna i donosi eksploziju strasti. Pripremite se za dinamičnu nedelju koja će doneti puno preokreta.

OVAN

Posao – Marsovi aspekti iz Blizanaca donose vam haos u komunikaciji. Niti ćete vi razumeto ljude iz okruženja, a ni oni vas. Veoma je važno da vas neko ne nagovori da potpišete neki papir. U ovom periodu je sve maglovito i ništa ne treba da uzimate zdravo za gotovo.

Ljubav - Maštate potajno o jednoj osobi koja je emotivna, umetnički nastojena. To je neko ko vam je slaba tačka, ali ne razgovarate o tome. Privlačne su vam tajne veze ali i osobe koje su misteriozne. Zbog ulaska Venere u vaš znak lako možete da se zaljubite.

Zdravlje - Slabije.

 

BIK

Posao - Venera je prešla preko Neptuna, pa vam je logičko rasuđivanje na minimumu. To se ne odnosi samo na posao, nego na sve oblasti života. Kada iza 20. februara Venera uđe u Ovna, očekujte više tajnih neprijatelja na radnom mestu. Imate velika očekivanja od jedne osobe koja vam je prijatelj, odnosno očekujete neki ustupak za posao.

Ljubav - Ulazite u fazu kada ćete bit skloni tajnim vezama. Privlačiće vas osobe i koje nisu slobodne, a glavni pokretač u emotivnim odnosima će vam biti strast. Biće vam privlačni Ovnovi i Ribe. Bićete impuslivniji i skloni brzim odlukama u ljubavi.

Zdravlje - Glavobolje.

Foto: Freepick

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZANCI

Posao - Mars u vašem znaku vam i dalje stvara probleme, pa ne znate kako da pronađete zajednički jezik sa saradnicima na poslu. Naglašeno deseto polje donosi vam promene u karijeri. Nije isključeno da razmišljate o promeni radnog mesta i to može da se dogodi do 7. marta. Pred vama je svakako period sa velikim promenama.

Ljubav - Venera ulazi u Ovna , pa vam donosi nova poznanstva. Ukoliko ste slobodni, lako možete da se zaljubite u nekoga koga ste posmatrali kao prijatelja. Ovnovi će vam biti zanimljivi. U svakom slučaju od sredine nedelje vas očekuje više dešavanja na ljubavnom planu.

Zdravlje - Osetljivo.

 

RAK

Posao - Planete rade za vas, pa ste u sjajnom periodu za putovanja i usavršavanje. Ako želite da naučite strani jezik, sada je dobar trenutak. Jupiter u Ovnu donosi vam brze promene na poslu, ali i nove ponude. Nije isključeno da brzo rešite da promenite posao. U svakom slučaju pred vama su velike promene.

Ljubav - Venera se bliži Ovnu, pa dolazi do flerta na radnom mestu. Neko ko je veoma ambiciozan će vam zapasti za oko na radnom mestu. Može da vam bude uzdubljiv flert na radnom mestu, ali ujedno i komplikovan.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Freepick

LAV

Posao - Sunce ulazi u Ribe, pa ste konfuzni i sve vas brzo zamara. Naglašeno osmo polje ukazuje da čekate veći novac, a i možete da se bavite pitanjem nasledstva. Potreban vam je bolje plaćen posao, ali se mnogi planovi prolongiraju. Mrzovoljni ste na poslu.

Ljubav - Venera ulazi u Ovna, pa vas očekuju iznenadni preokreti na emotivnom planu u drugom delu nedelje. Jedan osoba dolazi sa putovanja, a ne bi bilo loše i da zajedno isplanirate put. Biće vam privlačne osobe koje ne žive u vašem gradu. Ovnovi će vam biti intrigantni.

Zdravlje - Dobro.

 

DEVICA

Posao - Mars u Blizancima donosi vam veliki pritisak na radnom mestu. Ključno je da popravite lošiju komunikaciju sa saradnicima kako biste mogli da ostvarite svoje ciljeve. Merkur u Vodoliji čini vas fokusiranim na posao, tako da ćete imati obaveza više nego što biste hteli.

Ljubav - Neptun i Venera su vam pomrsili konce, pa ste nažalost prinuđeni da sagledate realno stanje stvari. Nije isključeno da vas je voljena osoba razočarala jer niste bili spremni da se suočite sa realnošću. Slobodne Device imaćete poznanstvo sa razvedenom osobom.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Freepick

VAGA

Posao - Venera ulazi u Ovna, pa se u vama budi takmičarski duh, tako da čete želeti da budete popularniji u poslu koji radite. Možete da promovišete oblast rada koju radite. Imaćete brdo obaveza i pripremite se za kreativne projekte. Nije isključeno da ćete raditi neki posao sa kojim se prvi put susrećete.

Ljubav - Venera u Ovnu donosi vam flert sa osobom koja je na neki način popularna. To može da bude neko ko je atraktivan i ambiciozan. Ako ste u dugoj vezi, tenzije će biti manje ali ćete ulagati više truda u odnos koji vam je važan.

Zdravlje - Glavobolje.

 

ŠKORPIJA

Posao - Planete u Ribama donose vam period u kojem ćete biti kreativni. Venera ulazi u Ovna, pa ćete čuti za novu poslovnu mogućnost. Venera će uskoro da uhvati aspekat sa Jupiterom, pa možete da očekujete i novu poslovnu ponudu.

Ljubav - Venera u Ovnu donosi vam flert na radnom mestu. Neko ko je atraktivan i ambiciozan će vam privući pažnju na radnom mestu. Biće vam izazov što ta osoba poznajte posao koji radite. Pred vama je lep period za ljubavne avanture.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Freepick

STRELAC

Posao - Naredne nedelje vas očekuje lep preokret na radnom mestu. Iznenada ćete dobiti novu poslovnu ponudu koja će biti pravi izazov za vaše ambicije. Imaćete mogućnost da napredujete u karijeri. Iako trpite veliki pritisak sa posla čak i kada ste kod kuće, to će potpuno da se promeni iza 20. februara.

Ljubav - Ukoliko ste slobodni, naredne nedelje možete iznenada da se zaljubite. To će biti neko ko će vas oduševiti svojim otvorenim pristupom. Ovnovi i Vodolije će vam biti privlačni. Strelčevi koji su u braku mogu da rade na proširenju porodice.

Zdravlje - Bolje.

 

JARAC

Posao - Pred vama je nedelja koja je odlična za pregovore. Imaćete veliku moć ubeđivanja i to reba da iskoristite. Moguće je kraće putovanje, ali i potpisivanje važnog ugovora. Merkur u Vodoliji može da vam donese ponudu za bolje plaćen posao.

Ljubav - Venera u Ovnu donosi vam brze strasti i impulsivne poteze u ljubavi. Neko će vam se otvoreno udvarati na način koji vam možda ne odgovara, ali neće biti dosadno. Upoznaćete nekoga ko je potpuno drugačijeg temperamenta nego što ste vi.

Zdravlje - Odlično.

 

VODOLIJA

Posao - Naglašeno drugo polje Riba donosi vam odličan period za novac. Venera ulazi u Ovna i ukazuje na odlične pregovore. To može da znači i potpsivanje važnog dokumenta ili završavanje papirologije. Mogućnost kraćeg putovanja.

Ljubav - Venera u Ovnu donosi vam flert preko poruka. Neko će vam otvoreni pokazati svoja osećanja. Biće i dogovora o ljubavnom susretu. Ovnovi će vam prijati.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Pixabay

RIBE

Posao - Sezona vašeg znaka uskoro počinje, tako da ćete imati puno sreće u narednom periodu. Venera i Jupiter u Ovnu ukazuju na novčanu zaradu, tako da nećete brinuti o finansijama. Na poslu ćete pokazati svoje organizacione sposobnosti. Mlad Mesec u vašem znaku 20. februara je dobar za ostvarivanje želja.

Ljubav - Merkur u dvanaestopm polju ukazuje da odnos sa partnerom nije iskren. Osoba do koje vam je stalo nešto krije od vas, a to su možda čak i problemi za koje ne želi da saznate. Ukoliko ste slobodni, sa vama će flertovati neko ko je zauzet.

Zdravlje - Dobro.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija