• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

05.03.2023

06:40

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 13. MARTA! Saturn u Ribama - sudar sa REALNOŠĆU - ovaj horoskopski ZNAK će doživeti NAJVEĆE PROMENE

Freepik.com

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 13. MARTA! Saturn u Ribama - sudar sa REALNOŠĆU - ovaj horoskopski ZNAK će doživeti NAJVEĆE PROMENE

Podeli vest

Saturn, planeta mudrosti, za koju mnogi misle da određuje našu sudbinu, ulazi u Ribe 7. marta i donosi velike promene za Strelčeve, Ribe, Blizance i Device. Pun Mesec u Devici očekuje nas takođe 7. marta, tako da ćemo itekako osetiti Saturnov ulazak u Ribe koji se dešava nakon skoro 30 godina.

OVAN

Posao - Venera u aspektu sa Jupiterom donosi vam novčani dobitak. Imate odlične mogućnosti za zaradu. Naglašeno dvanaesto polje donosi vam puno spletki iza zatvorenih vrata, ali i tajnih neprijatelja na poslu. U ovom periodu oko vas niko nije onakav kakav se predstavlja, pa treba da budete oprezni.

Ljubav - Venera u vašem znaku donosi vam više strasti, avantura, tako da ste pravi mamac za osobe suprotnog pola. Ne drži vas mesto i imaćete više prilika za flert. Neodoljivi ste i privlačni za osobe koje srećete. Posedujete harizmu zbog planetarnog uticaja Jupitera i Venere.

Zdravlje - Psihosomatski problemi.

 

BIK

Posao - Zbog dobre pozicije Venere imate šansu da ostvarite svoje ciljeve na poslu na lak način. To znači da ako očekujete recimo poslovnu šansu, imate mogućnost da je dobijete. Istaknuto jedanaesto polje uzkazuje da su vam prijatelji velika podrška u ovom periodu. Preko uticajnih osoba možete da ostvarite svoje snove.

Ljubav - Sreli ste osobu koja vas rečima ubeđuje u određene stvari, a ne vidite nikakve konkretne rezultate i dela. To vas i buni, pa niste sigurni šta da mislite. Venera u Ovnu čini vas raspoloženim za flert. Privlače vas osobe koje su nedostupne.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Freepik.com

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZNACI

Posao - Merkurov i Saturnov ulazak u Ribe donosi vam period u kojem ćete doneti ključne odluke u vezi sa poslom. Nije isključeno da ćete menjati posao ili čak profesiju. Dešavanja na radnom mestu će vam biti prioritet, tako da ćete konačno sagledati jasnu sliku dešavanja.

Ljubav - Posao vam je glavna preokupacija, pa nemate mnogo vremena za ljubav. Ipak, u vašem krugu prijatelja nalazi se osoba koja može da vam postane nešto više. Radi se o osobi koja je druželjubiva i uporna. Prijaju vam osobe koje su direktne.

Zdravlje - Slabije.

 

RAK

Posao - Naglašeno deveto polje donosi vam saradnju sa inostranstvom. Moguće je daleko putovanje, ali i preseljenje radi posla. Bilo bi vam najbolje kada biste radili za inostranu firmu, možda čak preko interneta. Jupiter i Venera u Ovnu donose vam srećnu vest u vezi sa poslom, tako da se pripremite za preokret.

Ljubav - Venera u desetom polju uslovljava flert na poslu, ali to nije tako dobra ideja. Ukoliko ste razvedeni, možete lako da sretnete budućeg partnera. Od 7. marta ulazite u stabilniji period za emotivne veze, tako da ćete imati nekoga ko je brižan i posvećen.

Zdravlje - Bolje.

 

LAV

Posao - Saturnov ulazak u Ribe donosi vam veliko olakšanje na poslu, tako da ulazite u stabilniji period. Naglašeno deveto polje donosi vam priliku za putovanja u inostranstvo. Ulazite u dobar period za rešavanje pitanja nasledstva ali i mogućnost dobijanja sponzorstva.

Ljubav - Venera u Ovnu donosi vam susret sa putovanja. Isto tako ulazite u period kada će vam Saturn doneti susrete sa razvedenim osobama. Pojedinim Lavovima je ovo period u kojem će biti između dva odnosa, pa je možda i dobar momenat da budete malo sami.

Zdravlje - Bolje.

Foto: Freepick

DEVICA

Posao - Saturn u Ribama donosi vam novu dozu ozbiljnosti na radnom mestu, tako da ćete morati da preuzmete veću odgvornost. Naglašeno sedmo polje je dobro za promovisanje sopstvenog rada, ali i dobijanje podrške u javnosti. Ipak, shvatićete da pojedine stavove morate da korigujete, naročito ako imate poslovnog partnera.

Ljubav - Neptun u aspektu sa Merkurom i Suncem ukazuje da treba da se čuvate prevara. Odnosno, imaćete poznanstvo sa nekim koga ćete snažno idealizovati. Dobro pazite kome poklanjate poverenje, da vas neko ne bi prevario. Ovo je period koji donosi sudar sa realnošću.

Zdravlje - Slabije.

 

VAGA

Posao - Saturn ulazi u vaše šesto polje i donosi velike poslovne promene u intervalu od tri godine. Moraćete da promenite kompletne navike, a možda i saradnike. To je neki vid testa na radnom mestu, gde ćete povremeno želeti da odustanete. Osim toga, dobićete priliku za honorarni posao.

Ljubav - Glavni problem u odnosu sa partnerom će biti komunikacija. Niti ćete vi razumeti partnera, a ni on vas. Ovo je period u kojem ne treba da dozvolite da teške reči stanu između vas i voljene osobe.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Freepick

ŠKORPIJA

Posao - Dobijate velika obećanja o jednom poslovnom projektu koji se neće realizovati do kraja meseca. Ipak, treba da koristite kreativnost koju imate kako biste osmislili buduće planove koji će vam značiti za posao. Imaćete mogućnost da radite nešto što vas ispunjava.

Ljubav - U fazi ste kada možete lako romantično da se zaljubite u nekoga koga ne vidite realno. To je neko ko vam deluje idealno, a realna slika vam ne odgovara.  Mogućnost poznanstva sa Ribom ili Ovnom.

Zdravlje - Bolje.

 

STRELAC

Posao - Venerin aspekat sa Jupiterom u Ovnu treba da računate kao srećnu okolnost na poslu. To može da bude i nova poslovna ponuda. Raspoloženi ste za brze promene i to je moguće da se dogodi do 16. maja. Naglašeno četvrto polje donosi vam mogućnost samostalnog biznisa ili više rada od kuće.

Ljubav - Venera u Ovnu, ali i Jupiter donose vam iznenadno poznanstvo na mestu javnog tipa. To će biti neko ko je sportski tip osobe, ali i ima direktan pristup. Jedna osoba će vam dati tajne signale da joj se dopadate.

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: Freepik.com

JARAC

 

Posao - Polje komunikacija postaje jedno od najvažnijih za vas u narednom periodu, tako da će vam telefon zvoniti non-stop. Ulzaite u novi životni ciklus sa Saturnom u Ribama i to će trajati oko tri godine. Treba da se pripremite za velike promene u oblasti komuniciranja ali i načina na koji donosite životne odluke.

Ljubav - Osetićete snažnu privlačnost prema jedom Ovnu, ali će to biti kratkog daha. Očekujete da dobijete nešto stabilnije i to može da se dogodi ako sačekate drugu polovinu marta.

Zdravlje - Dobro.

 

 

VODOLIJA

Posao -. Naglašeno drugo polje donosi vam poboljšanje finansijske situaije. Imaćete priliku da dobijete povišicu ili bolju poslovnu ponudu. Venera i Jupiter u Ovnu donosi vam odličnu nedelju za završavnje papirologije, a isto tako to može da bude ugovor koji vam znači.

Ljubav - Sunce u Ribama donosi vam sudar sa realnošću, pa ćete morati da skinete ružičaste naočare kada je u pitanju partner. Biće nerazumevanja i pojačane komunikacije, tako da pazite kako se ophodnite prema osobama koje volite.

Zdravlje - Bolje.

Foto: Pixabay

RIBE

Posao - Vi ste znak koji će od sledeće nedelje, pa u intervalu od naredne dve i po godine pretrpeti najveće promene, kako na profesionalnom, tako na emotivnom planu. Saturn, gospodar karme, ulazi u vaše znak 7. marta i čini sve događaje sudbinskim. Promena profesije, radnog mesta ili čeka mesta življenja, sve su to moguće manifestacije Saturna, koji voli da namuči ljude, kako bi im doneo odgovarajuće životne lekcije.

Ljubav - Merkur u vašem znaku ukazuje da intenzivno razmišljate o jednoj osobi. Ipak, treba da imate u vidu da će Saturnov ulazak u vaše znak dosta emotivno da vas promeni. Svi emotivni odnosi koji su vam važni će biti na velikom testu. Moguće je se odlučite na brak ili možda čak da budete slobodni.

Zdravlje - Veoma osetljivo.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija