• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2023

06:40

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 15. MART! Ovnovi traže novu ljubav, Rakovi prehlađeni, a evo kome stiže novčani dobitak

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 15. MART! Ovnovi traže novu ljubav, Rakovi prehlađeni, a evo kome stiže novčani dobitak

Podeli vest

Mesec, planeta koja se najbrže kreće, nalazi se trenutno u vatrenom Strelcu, gde donosi vedar duh i optimizam. Ova pozicija Meseca najviše će prijati Strelčevima, Lavovima, Ovnovima, Blizancima i Vodolijama.

OVAN

LJUBAV: Aktivno ćete raditi na tome da nađete priliku za ljubav i izgleda da ćete u tome uspeti. POSAO: Moguć manji uspeh, ili ćete dobiti priliku da zauzmete lidersku poziciju. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Danas ćete biti zainteresovani za druženje i upoznavanje sa novim ljudima, a ostvarenje veze vam neće biti najbitnije. POSAO: Striktno poštujte propise pri radu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Pixabay

Dnevni horoskop

BLIZANCI

LJUBAV: Možete sresti nekog zanimljivog ako izađete sa društvom. POSAO: Budite puni poštovanja prema nadređenima koji u ovom periodu preozbiljno shvataju svoj autoritet. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Ako ste sami možete se nadati napretku, jer ćete danas imati sreće u ljubavi. POSAO: Danas ćete biti puni energije i entuzijazma za rad. ZDRAVLJE: Prehlada.

LAV

LJUBAV: Nova poznanstva, ali izgleda da se i pored toga ništa bitno neće desiti u vašem ljubavnom životu. POSAO: Izvestan uspeh u vezi s administrativnim i logističkim poslovima. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Pixabay

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da će vam se neke prilike same nuditi, ali da vi nećete biti raspoloženi da budete u vezi. POSAO: Situacija na planu karijere će biti pomalo nestabilna. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Bićete u svom svetu, što vam neće pomoći da nađete stvarne prilike za ljubav, ali zato vašu maštu ništa neće sputavati. POSAO: Ovo je dan za završavanje započetog. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION

LJUBAV: Vodite računa da ne ispadnete nepristojni pred osobom koja vam se dopada. POSAO: Bavićete se administrativnim ili logističkim problemima. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

Foto: Pixabay

STRELAC

Imaćete kontakt sa nekim ko je privlačan i ko će vas naterati da se više pozabavite svojim ljubavnim životom. POSAO: Moguća manja finansijska dobit. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Uživaćete uživati u intimnoj atmosferi i porodičnom životu. Povoljan dan samo za one koji su već našli ljubav. POSAO: Uspeh za one koji rade u oblasti ekonomije. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

VODOLIJA

LJUBAV: Danas ćete biti posebno šarmantni, a imaćete prilike i da upoznate nekoga ko će vas privući. POSAO: Velikim zalaganjem ćete impresionirati nadređene. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

LJUBAV: Maštaćete o ljubavi ali ćete biti previše skloni osamljivanju da biste imali šansu da je doživite. POSAO: U povoljnom ste periodu za planiranje samostalnog posla. ZDRAVLJE: Upala grla.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija