• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.03.2023

21:00

OVIH 5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SE UVEK VRAĆAJU BIVŠIM LJUBAVIMA! Skoro je nemoguće da ih zaborave!

Shutterstock

Horoskop

OVIH 5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SE UVEK VRAĆAJU BIVŠIM LJUBAVIMA! Skoro je nemoguće da ih zaborave!

Podeli vest

Vage, Rakovi, Device, Bikovi i Ribe su uvek spremni da obnove staru ljubav.

I dok jedni nakon raskida ne žele ni da čuju za svoje bivše, drugi ipak smatraju da je vredno pružiti drugu šansu i ne odustati od ljubavi.

Ovi horoskopski znaci se skoro uvek vraćaju bivšim partnerima:

Vaga

Veoma su ljubazni i ne mogu brzo da donesu tešku odluku. Trude se da veruju da su se ljudi promenili na bolje, pa takođe misle da je njihov bivši odbacio sve njegove negativne navike i postao bolja osoba, što je često dovoljno da ih prihvate nazad.

Rak

Rakovi vole svim srcem. Dakle, kada raskinu sa nekim, ne mogu da podnesu da njihov bivši nestane iz njihovog života. Želeli bi da veruju da su šanse za pomirenje sa bivšim velike. Rakovi ne žele ništa više od ljubavi.

Foto: Shutterstock

ljubav

Ribe

Imaju mnogo pozitivnih pogleda na svoj život. Dakle, imaju tendenciju da veoma cene svoje bivše. Ako im se pruži šansa, oni će se vratiti svom bivšem da ih poprave. Njihova osetljiva priroda ih često dovodi do slomljenog srca.

Devica

Ne uče lako na svojim greškama, jer su prilično tvrdoglavi. Oni će tražiti načine da sve ponovo poprave, kako bi ponovo mogli da prožive te dragocene trenutke ljubavi. Device žude za puno ljubavi.

Bik

Oni su spremni za obavezu na duge staze. Kada uđu u vezu, daće sve od sebe. Dakle, ako se desi da veza propadne, to će im slomiti srce, ali Bikovi će pokušati sve da vrate bivšeg u svoj život.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija