• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2023

06:40

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 10. MAJ! Ovnovi čekaju bolje vreme za ljubav, Vage pokreću privatni BIZNIS,  a evo koji znak je PSIHIČKI NESTABILAN

Freepick

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 10. MAJ! Ovnovi čekaju bolje vreme za ljubav, Vage pokreću privatni BIZNIS, a evo koji znak je PSIHIČKI NESTABILAN

Podeli vest

Mesec, planeta koja oslikava naše emocije, nalazi se u Jarcu, tako da su nam poslovne obaveze prioritet. Mesec u ovom znaku najviše će prijati Jarčevima, Bikovima i Devicama.

OVAN


LJUBAV: Ništa posebno bitno se neće desiti u vašem ljubavnom životu. Moraćete da sačekate neko bolje vreme za ljubav. POSAO: Lako možete dobiti posao koji podrazumeva rad s prijateljima. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Partner će biti pun entuzijazma, što može imati dobar, ali i loš uticaj na vaš odnos, u zavisnosti od vašeg raspoloženja. POSAO: Razmišljaćete o nekim pravnim problemima. ZDRAVLJE: Infekcije.

Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop

BLIZANCI

LJUBAV: Imaćete dosta kontakata, ali uglavnom posrednih. Možda ćete ih ostvariti preko društvenih mreža, a možda preko prijatelja. POSAO: Mogući problemi s podređenim osobama. ZDRAVLJE: Povrede.

RAK

LJUBAV: Vaša privlačnost je danas na posebno visokom nivou. Iskoristite to da osvojite osobu koja vam se dopada. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa privatnim preduzetništvom. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Freepick

LAV

LJUBAV: Moguće je da će vas zainteresovati neko ko ima izvesnu vezu s inostranstvom ili ćete tu osobu upoznati na putovanju. POSAO: Povoljan period za bavljenje marketingom i obrazovanjem. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Razmišljaćete o nekoj staroj ljubavi i želećete da se vratite nekome s kim ste bili u prošlosti. POSAO: Promenljiva finansijska situacija. Oprezno ulažite novac. ZDRAVLJE: Problemi s bubrezima.

VAGA

LJUBAV: Bićete naglašeno sentimentalni, a privlačiće vas samo one osobe s kojima možete da ostvarite trenutni osećaj bliskosti. POSAO: Možete pokrenuti privatan biznis. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Imaćete problema u ljubavnom životu jer je partner već neko vreme nezadovoljan vama ili vašom vezom. POSAO: Bićete u svojevrsnom vakuumu kada je posao u pitanju. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Foto: Freepick

STRELAC

LJUBAV: Vaš ljubavni život neće biti naročito uzbudljiv. Moguće je da vam se baš niko neće dopadati ili vas inspirisati na ljubav. POSAO: Iskoristite svoju popularnost u ovom periodu. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Dobra komunikacija će dovesti do uspostavljanja harmonije u vašem ljubavnom odnosu, koji je u poslednje vreme bio prilično buran. POSAO: Moguć manji uspeh u karijeri i manje promene. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Freepick

VODOLIJA

LJUBAV: I dalje vam je čulno uživanje neobično bitno. Osoba koja želi da vas osvoji trebalo bi da vam priredi neko telesno uživanje. POSAO: Imaćete sreće u sferi finansija. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

LJUBAV: Ovo je dan za osamljivanje i razmišljanje, zbog čega možda nećete ni pokušavati da se bavite ljubavnim životom. POSAO: Uglavnom ćete završavati započeto. ZDRAVLJE: Psihička nestabilnost.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Džet set

Srbija