• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.06.2023

06:40

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 7. JUN! Device čeka tajna AFERA, a Vodolije USPEH u privatnom biznisu

Shutterstock

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 7. JUN! Device čeka tajna AFERA, a Vodolije USPEH u privatnom biznisu

Podeli vest

Device neće moći da ostvare otvorenu vezu sa osobom koja im se dopada, pa će ili kriti svoja osećanja ili imati tajnu aferu...

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Imaćete problema, jer je moguće da ni vi ni partner nećete biti verni. POSAO: Napredak u ovoj sferi, ali i impulsivno ulaganje novca. Nemojte brzati. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

BIK

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko živi u inostranstvu ili neko koga ćete sresti na putovanju. POSAO: Uspeh u menadžmentu i uopšte organizaciji poslovanja. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Suviše ćete ceniti svoju slobodu da bi vas bilo ko doveo u iskušenje da se obavežete. POSAO: Možete dobiti priliku da radite u nekoj tehnološki vrlo naprednoj oblasti. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK

LJUBAV: Dan ne obećava ništa, posebno kada je ljubav u pitanju. POSAO: Dešavaju se uznemirujuće promene u vašem poslovnom životu, a vi ne reagujete dobro na promene. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

Privlačnost Lavova će biti upadljiva 

LAV

LJUBAV: Vaša privlačnost će biti upadljiva u ovom periodu, zbog čega ćete imati više prilika za ljubav. POSAO: U fazi ste promena i dramatičnih dešavanja na poslu. ZDRAVLJE: Sinuzitis.

DEVICA

LJUBAV: Nećete moći da ostvarite otvorenu vezu sa osobom koja vam se dopada, pa ćete ili kriti svoja osećanja ili imati tajnu aferu. POSAO: Moguće je da ćete raditi na crno. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VAGA

LJUBAV: Atmosfera u vašem odnosu će se donekle popraviti, ali i dalje ne možete da očekujete stabilnost. POSAO: Bavićete se pravnim ili administrativnim pitanjima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko s kim radite ili neko s kim ćete imati poslovni kontakt. POSAO: Desiće se kadrovske promene na radnom mestu. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

Škorpijama će se dopasti neko s kim rade

STRELAC

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko se profesionalno bavi sportom. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. Iskoristićete svoje kreativne potencijale. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

JARAC

LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola, ali izgleda da će vas manje interesovati ljubav, a više strast. POSAO: Možete napraviti grešku u brzini, budite staloženiji. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

VODOLIJA

LJUBAV: Upoznaćete neke osobe koje će vam se dopasti, ali nećete imati pravih prilika. POSAO: Uspeh u radu s nekretninama ili u privatnom biznisu. To su oblasti gde možete zablistati. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Trenutno niste sposobni da ikome budete posvećeni jer ste preokupirani drugim sferama života. POSAO: Imaćete dobre ideje, što je dobro čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Stres loše utiče na zdravlje.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija