• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2023

22:00

NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP DO 24. JUNA Blizanci će upoznati MRAČNU osobu, Ovnovi pred velikim PROMENAMA, a evo kome sledi PUTOVANJE

Shutterstock

Horoskop

NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP DO 24. JUNA Blizanci će upoznati MRAČNU osobu, Ovnovi pred velikim PROMENAMA, a evo kome sledi PUTOVANJE

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, je ušla u vatru (Lav) i donosi veoma uzbudljiv period za horoskopske znakove među kojima su Lavovi, Strelčevi i Ovnovi.

OVAN

 Ako ste već u vezi, vaš odnos će doživeti promene koje su neophodne. Negativna energija će se nabildovati i eksplodirati pod pritiskom realnosti. Ne bojte se, ako dozvolite promenu, može samo da vam bude bolje.

BIK

Doživećete veliku nestabilnost u sferi ljubavi i odnosa. Moguć je čak i raskid veze ako nema drugog rešenja. Ipak, pobrinite se za to da ne napravite ovaj potez bez prethodnog promišljanja, jer biste mogli impulsivno izazvati raskol i posle se kajati.

Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop

BLIZANCI

Moguće je da ćete upoznati nekoga ko je drugačija osoba od vas, vrlo mračna i u vlasti svog instinkta. Sve će vam to biti "egzotično" i privlačno, ali ćete i sami znati da to nije neko s kim vi možete da funkcionišete na duže staze.

RAK

 Umete da budete negativni ako ste loše raspoloženi. Ova osećanja će vas savladati u narednom periodu i mogu da vam pokvare šanse da doživite ili pronađete ljubav, a posebno da uživate u ljubavi koja je u svojoj osnovi pozitivno osećanje.

LAV

 U narednom periodu ćete biti vrlo nervozni i svađalački nastrojeni, što neće pomoći da uspostavite bilo kakvu harmoniju u odnosu. Ipak, energija koja stoji iza ovog ponašanja ume da bude privlačna na izvestan način i može vam doneti uzbuđenje.

DEVICA

 Ako ste u vezi, moguća je promena na bolje. Ako ste sami, može vam se dopasti neko stariji ili neko ko je na neki način autoritet. To sigurno nije najbolji izbor za vas jer biste sa takvom osobom imali potrebu da se takmičite.

VAGA

 Možete sresti nekoga ko će vas i privlačiti i plašiti u isto vreme. Možda će vas uplašiti snaga vaše reakcije i emocija koje će delovati kao neki zaseban organizam i terati vas da radite stvari koje inače možda ne biste uradili.

Foto: Shutterstock


ŠKORPIJA

Imate veliki višak energije koji morate nekako potrošiti. Poznato je da vaša energija može postati vrlo destruktivna i napraviti od vas ljubomorno stvorenje, zato se postarajte da je zauzdate.

STRELAC

Doživećete nešto vrlo dramatično, moguće je da će to biti donekle ljubavno iskustvo ali će pre svega biti energetsko. Neko će vas fascinirati ili ćete vi nekoga opčiniti. Sposobnost da se racionalno sagleda situacija će biti ključna.

JARAC

 Imaćete potrebu da otputujete sa voljenom osobom, a bićete u potrazi za nekim posebnim ako ste sami. Osećate da vas negde čeka neko ko je baš za vas i da ćete propustiti priliku ako na neki način ne uspostavite kontakt sa tom osobom.

VODOLIJA

Doživećete zanimljivo ljubavno iskustvo. To može biti fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada, ali i neka dublja povezanost koju ne možete jasno da definišete. Ovo će vas zabavljati jer vi uživate u intenzivnim iskustvima.

RIBE

 Nećete biti toliko usmereni na ljubavne odnose koliko na porodične. Zato se nemojte nadati mnogo čemu ako ste sami, ali ako ste u zajednici, onda možete doživeti romantične trenutke u intimnom okruženju svoga doma.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija