• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2023

06:41

Dnevni horoskop za subotu 1. jul! Ovnovima uspeh sa nekretninama, a evo ko će napredovati u karijeri

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 1. jul! Ovnovima uspeh sa nekretninama, a evo ko će napredovati u karijeri

Podeli vest

Pred nama je uzbudljiv astrološki dan, a Merkur i Sunce su u Raku, pa smo emotivniji i znatno više vezani za porodicu. Mesec se nalazi u Strelcu, pa ćemo za vikend biti pozitivno raspoloženi i spremni za druženje.

OVAN 

LJUBAV: Muški pripadnici znaka će posebno imati sreće u ljubavi, jer danas će sresti brojne privlačne osobe. POSAO: Korist od bavljenja nekretninama. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

BIK 

LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav, ali nećete biti raspoloženi za bilo kakvo definitivno obavezivanje. POSAO: Bićete vrlo energični i više od svega inventivni u svom radu. ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

Foto: Shutterstock

Horoskop

 

BLIZANCI 

LJUBAV: Danas ćete biti okruženi ljudima i u kontaktu sa mnogo različitih osoba. To će vam dati dobru sliku izbora koje imate. POSAO: Moguć je manji finansijski boljitak ili dobitak. ZDRAVLJE: Osetljivog ste zdravlja.

RAK 

LJUBAV: Danas ćete biti sentimentalni, što će doprineti tome da budete slepi za mane onih koje volite. POSAO: Imaćete problema u procesu rada ili nekih finansijskih problema. ZDRAVLJE: Kamen u bubregu ili žuči.

LAV 

LJUBAV: Ništa novo se neće desiti u ovoj sferi, ne treba da očekujete značajne promene. POSAO: Nalazite se u izuzetno povoljnom periodu za karijeru. Imaćete prilike da zablistate i vaša vrednost će postati očigledna. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA 

LJUBAV: Nećete biti toliko zainteresovani za ljubav koliko za to da ostvarite nova prijateljstva. POSAO: Moguć finasijski gubitak ili blokada.  ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

 

VAGA

LJUBAV: Moguće je da ćete se zbližiti sa nekim iz kruga prijatelja. Emotivna bliskost je dobra baza za romantičnu ljubav. POSAO: Imaćete vrlo kreativan pristup poslu i visoku produktivnost. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Interesuje vas da se zabavljate, eksperimentišete i provodite vreme sa različitim osobama, a ne dugoročna veza. POSAO: Promene  na radnom mestu. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravstvenog stanja.

STRELAC 

LJUBAV: Okolnosti će vas razdvojiti od partnera. Partner će tražiti više slobode, a moguće je i da dođe do razlaza. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa logistikom i administracijom. ZDRAVLJE: Nervna napetost.
 

Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop

 

JARAC

LJUBAV: Bićete pre svega zainteresovani za zajednički život sa osobom koju volite. Na tome ćete raditi. POSAO: Ako tražite novi posao znajte da je ovo povoljan period za promenu posla. ZDRAVLJE: Neuralgija.

VODOLIJA

LJUBAV: Partner će sijati i to će vam dati šansu da se iznova zaljubite u osobu sa kojom ste. Ako ste sami, srešćete nekoga ko će vas silno privući. POSAO: Možete napraviti promenu u karijeri. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE 

LJUBAV: Nalazite se u vakumu. Imate ustisak da dolaze bolja vremena ali nikako da se promena na bolje zaista i desi. POSAO: Selidba kancelarije ili neke druge veće promene u vezi posla. ZDRAVLJE: Lošije.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija