• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2023

06:36

Dnevni horoskop za subotu 29. jul! Blizanci će doživeti karmičku ljubav, a evo ko će ostati bez para

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 29. jul! Blizanci će doživeti karmičku ljubav, a evo ko će ostati bez para

Podeli vest

Device će imati probleme sa finansijama i neočekivan gubitak novca.

Evo šta danas očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Najbolje je da ne očekujete pozitivne događaje u ljubavnom životu jer ćete biti loše volje. POSAO: Moguće su promene, pogotovo ako imate partnerski posao. ZDRAVLJE: Glavobolja.

BIK

LJUBAV: Nestabilnost u sferi ljubavi. Ako ste već u vezi, moguće je i neko neslaganje ili čak svađa sa izabranom osobom. POSAO: Nećete biti sposobni da ostvarite planirano. ZDRAVLJE: Neuralgija.

BLIZANCI

LJUBAV: Doživećete karmičku ljubav ili neke dublje i intenzivnije emocije čija snaga će vaš uplašiti. POSAO: Mogući nepredviđeni troškovi. Nećete se ponašati racionalno. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK

LJUBAV: Razmišljaćete o nekome ko nije zainteresovan za vas. Ovo svakako nije vreme za ljubav. POSAO: Administrativni i logistički problemi. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

 

 

LAV

LJUBAV: Loše okolnosti ili okruženje negativno će uticati na vaš ljubavni život. POSAO: Mogući su problemi, pa je najbolje da ništa bitno ne preduzimate u ovom periodu. ZDRAVLJE: Aritmija.

DEVICA

LJUBAV: Dramatični događaji u vašem ljubavnom životu. U najmanju ruku moguće su ljubomorne scene. POSAO: Problemi sa finansijama i neočekivan gubitak novca. ZDRAVLJE: Glavobolja.

VAGA

LJUBAV: Prolazite kroz period problema i iskušenja, toga treba da ste svesni. POSAO: Problemi pravne ili administrativne prirode, kao i u vezi s logistikom. ZDRAVLJE: Stres loše utiče na zdravlje.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko živi daleko, ali to je beznadežna ljubav. POSAO: Vaša poslovna pozicija biće ugrožena. Mogući su i problemi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Slabije.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

LJUBAV: Bićete vrlo zadovoljni svojim ljubavnim životom. POSAO: Problem u partnerskom poslu i nemogućnost postizanja dogovora. ZDRAVLJE: Infekcija.

JARAC

LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Imaćete brojne probleme u procesu rada, neki će biti čisto tehničke prirode. ZDRAVLJE: Obavite sistematski pregled.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da se upustite u flert sa nekim ko je već zauzet. POSAO: Problem u privatnom biznisu, a ako radite za druge, onda sa nadređenima. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE

LJUBAV: Tvrdoglavost i inat mogli bi da vam unište vezu. POSAO: Promene za one koji se bave privatnim biznisom i nekretninama. ZDRAVLJE: Bol u predelu kuka.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija