• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

31.07.2023

08:47

Ceo mesec u znaku ljubavi! Astrolog Goca Dragišić otkriva šta svaki horoskopski znak čeka u avgustu

Shutterstock

Horoskop

Ceo mesec u znaku ljubavi! Astrolog Goca Dragišić otkriva šta svaki horoskopski znak čeka u avgustu

Podeli vest

Astrolog i numerolog Goca Dragišić avgust mesec vidi kao priliku za procvat ljubavnih odnosa.

Svaki horoskopski znak sigurno zanimljiv avgust, a astrolog i numerolog Goca Dragišić podelila je sa svojim pratiocima njena očekivanja:

Ovan

Nema sumnje da vama kreću lepši dani. Vi ste ih zaslužili. Ona ste osoba koja je pokušavala da se izbori za one koje voli i u to nema nimalo sumnje. Sada dolaze dani kada će neko vama na delu da dokaže snagu emocija.

Bik

Moramo biti iskreni. Osoba do koje vam je stalo je neko ko oseća isto i neko ko zaslužuje mnogo više od toga što mu dajete. Ali ono što moramo da kažemo jeste da vam je problem vaš ponos. Vi ni u kom slučaju niste u pravu, zato što vam je važniji glas razuma, od glasa vašeg srca.

Blizanci

Možemo da kažemo da ćete konačno shvatiti ko je osoba koja je prava za vas. Dolaze dani kada će mnoge važne odluke biti donete. Nema nimalo sumnje da ste ovog puta u pravu što ste svoje srce dali jednom Raku. On je primer osobe koja ume da voli i koja vam nikada neće slomiti srce.

Rak

Samo ostanite ono što jeste. Važno je da kažemo da će ljubav biti vama na prvom mestu i da je činjenica da ste ovog puta svoje srce dali nekome ko će znati i umeti da vas usreći. Imajte na umu da ta osoba zna šta hoće i da će svim silama da se trudi za vašu sreću. Vratite joj istom merom.

Foto: Freepik.com

ljubav

Lav

Konačno dolaze dani kada će sreća biti uz vas. To je ono što moramo da kažemo. Lepši dani u najavi i nema nimalo sumnje da ste ih vi zaslužili. Ljubav vam je sada na prvom mestu, jer vam je jedan Rak izuzetno važan. Vratite mu istom merom i ne brinite se. Sreće vam neće faliti.

Devica

Ljubav u narednim danima će svakako biti nešto sa čim ćete moći da se pohvalite. To je ono što moramo da kažemo. Imajte na umu da je osoba do koje vam je stalo, iskrena prema vama i da nema toga što za vas ne bi uradila. Važno je da kažemo da treba da budete i vi takvi prema njoj, jer samo u tom slučaju sreća moguća.

Vaga

Konačno dolaze dani promena u vaš život. Dani kada će ljubav da procveta i kada ćete konačno naći nekoga ko će vas voleti baš onako kako zaslužujete. Ono što mi moramo da kažemo jeste da je važno da vam ponos ne bude naglašen. Ni u kom slučaju ne biste smeli da stavite svoj ego ispred emotivne sreće.

Škorpija

Vi ćete u danima koji su pred nama shvatiti da za sve postoji prava osoba. Ponašajte se u skladu sa tim i čuvajte ono do čega vam je stalo. Moramo da kažemo da je izvesno da ste konačno blizu istinske sreće i da je upravo sada za ljubav pravo vreme. Razmislite o tome šta radite.

Foto: Shutterstock

ljubav

Strelac

Ovo će biti period kada sve može da se promeni. Vi ste dugo patili, ali vam dolaze dani kada vam neće faliti ni emocije, ni sreće. Ono što moramo da kažemo jeste da je samo veoma važno da pazite kome šta obećavate. Život je samo jedan. Morate da imate na umu da je bitno da ostanete svoji i da idete ka svojoj sreći.

Jarac

Naredni dani će biti lepši nego što mislite. To je zato što je jednom Raku iskreno stalo do vas i što je spreman da vas usreći onako kako niko ranije nije. Moramo da kažemo da je od izuzetne važnosti da dozvolite sebi da vas srce vodi kroz život. U tom slučaju, sreća neće nedostajati.

Vodolija

Konačno će i za vas doći lepši dani. Posle niza suza, razočarenja, posle mnogo proplakanih noći, u vaš život ulazi osoba koja će mu dati jedan poseban smisao. Nema ni najmanje sumnje da ćete kraj te osobe pronaći sve ono što ste dugo čekali. Sreća kuca na vrata vašeg života.

Ribe

Ovo će biti dani kada sve dolazi na svoje. Ali ono što moramo da kažemo jeste da nema sumnje da vas voli jedan Lav i to mnogo više nego što možete da zamislite. Vi ste bili veoma povređeni, ali nema sumnje da je ta osoba zaslužila da joj date šansu, jer su loši dani iza vas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija