• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2023

11:00

Odgovor na astrološko pitanje "sinovi"

Shutterstock

Horoskop

Odgovor na astrološko pitanje "sinovi"

Podeli vest

Pozdrav D, stariji sin je Jarac, sa podznakom u Lavu, a mlađi Riba, podznak Blizanac.

Što se tiče starijeg sina koji je Jarac, on će biti pravi predstavnik svog znaka kojem je posao uvek najbitniji. Kao Jarac/ Lav, imaće puno ambicija i u toku života lako može da shvati da je radoholičar.

Ja ne bih brinula za njegov posao, jer od jeseni, pa u toku 29024. godine dolaze odlični periodi za posao koje treba da iskoristi. Smatram da može da ima sa vremenom i rukovodeću poziciju.

Što se tiče braka, problem kod Jarčeva i jeste što su njima finansije i posao prioritet, a ljubav neka poslednja stavka. E sad, on ima šanse za brak ali pošto će biti više od jedne šanse, najbolje bi bilo da ostvari zajednički život umesto potpisa na papiru.

Foto: Shutterstock

 

 

Partnere će sretati i kroz posao koji bude radio.

A mlađi sin je drugačiji jer je podznak Blizanac, pa mu je druženje najvažnije. Pomalo detinjast, ali vedrog duha, uvek će težiti da bude zanimljiv ljudima u okruženju. Kod mlađeg sina ukoliko proba da se oženi, lako može dođe do razvoda, tako da je savet da prvo proba da živi sa nekim kako ne bi došlo do razočarenja. On će mnogo da se promeni do 2026. godine jer je Saturn u Ribama.

Mlađi sin ima šanse da se zaposli i u drugom gradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija