• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

02.08.2023

07:05

Merkur u Devici! Evo šta nas očekuje do 5. oktobra

Shutterstock

Horoskop

Merkur u Devici! Evo šta nas očekuje do 5. oktobra

Podeli vest

Merkur, planeta logičnog rasuđivanja i komunikacije ušla je u Devicu gde će se zadržati do 5. oktobra, jer će biti retrogradan od 24. avgusta.

Merkur je planeta koji vlada komunikacijom, razmišljanjem, učenjem, analizom i detaljima. Kada se nalazi u znaku Device, ove karakteristike dobijaju posebne naglaske.

Evo nekoliko ključnih karakteristika Merkura u Devici:

Analitičnost

Merkur u Devici donosi izuzetnu analitičku sposobnost. Ove osobe su veoma promišljene, pažljive i vole detaljno razmatrati svaku situaciju pre nego što donesu odluke.

Intelekt i učenje

Ove osobe poseduju oštar intelekt i veliku sposobnost učenja. Vole sticati znanje i informacije i često su vrlo vešti u komuniciranju onoga što su naučili.

Organizacija

Merkur u Devici donosi sklonost organizaciji i sistematizaciji. Ove osobe vole red, tačnost i efikasnost u svemu što rade.

Foto: Pixabay

 

 

Perfekcionizam

Budući da su skloni detaljnom razmišljanju i analizi, ponekad mogu biti sklone perfekcionizmu. Teže savršenstvu i mogu se suočavati s kritičkim stavom prema sebi i drugima.

Kritičnost

Ove osobe često imaju izraženu kritičnost prema informacijama i situacijama. Iako ovo može biti korisno u analiziranju i razumevanju stvari, ponekad može dovesti i do preterane sumnjičavosti.

Efikasnost u komunikaciji

Merkur u Devici donosi jasno i precizno izražavanje. Osobe s ovom pozicijom često su dobri govornici i pisani izražaj im je snažan.

Zdravlje i ishrana

Ove osobe često su zainteresovane za zdravlje, ishranu i životni stil. Mogu biti skloni istraživanju alternativnih načina lečenja i brige o svom telu.

Treba da napomenemo da Merkur kreće retrogradno 24. avgusta, što će dodatno zakomplikovati komunuikaciju, jer je na nebu već retrogradna Venera, Neptun, Saturn i Pluton.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija