• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2023

06:37

Dnevni horoskop za subotu 5. avgust! Vodolijama kriza u ljubavi, a evo ko će imati probleme u komunikaciji!

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 5. avgust! Vodolijama kriza u ljubavi, a evo ko će imati probleme u komunikaciji!

Podeli vest

Jarčevi će imati probleme u komunikaciji sa izabranom osobom, i to zbog tehničkih problema.

Evo šta svaki horoskopski znak danas može da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Imaćete mnogo prilika za romansu, ali ne i za ljubav. Kratka ili neozbiljna veza. POSAO: Nećete biti u stanju da date svoj maksimum. ZDRAVLJE: Grlobolja i moguća prehlada.

BIK

LJUBAV: Partner će biti nezadovoljan zbog problema iz drugih sfera, ali će se to preliti na ljubavni život. POSAO: Moguće je da ćete imati administrativnih problema. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

BLIZANCI

LJUBAV: Mogući nesporazumi s partnerom ili nekim ko vam se dopada. POSAO: Imaćete problema u oblasti karijere, pogotovo u kontaktu s ljudima od autoriteta ili institucijama sistema. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK

LJUBAV: Ni danas nećete imati sreće u ljubavi i trebaće vam dosta strpljenja ako ste već u vezi. POSAO: Moguće je da će se desiti promene u vašoj karijeri, neke koje nisu poželjne. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

Foto: Shutterstock

 

 

LAV

LJUBAV: Moguć sukob na relaciji partner-prijatelji. Takođe, nećete uspeti da ostvarite planirani izlazak. POSAO: Može se desiti da imate problem u procesu rada ili s podređenima. ZDRAVLJE: Povreda ili bol u predelu kolena.

DEVICA

LJUBAV: Konfuzna situacija zbog toga što ćete maštati o više različitih osoba. POSAO: Mogući pravni problemi, zbog čega je veoma bitno da poštujete sve zakone i propise pri radu. ZDRAVLJE: Gastritis.

VAGA

LJUBAV: Razvićete romantična osećanja prema nekom iz kruga prijatelja, zbog čega ćete možda biti kritikovani. POSAO: Uslovi rada će se pogoršati, ali to je samo privremeno. ZDRAVLJE: Slabo.

ŠKORPION

LJUBAV: Može vam se dopasti neko nov ili neko s kim ćete stupiti u kontakt putem interneta. POSAO: Imaćete većih finansijskih poteškoća. Mogući su neplanirani troškovi i kašnjenje u prilivu novca. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da ćete imati prilike za izlazak, ali da ipak nećete imati sreće u ljubavi. Ako ste već u vezi, moguć je raskid. POSAO: Bićete opterećeni obavezama, dok će vam u isto vreme faliti energije. ZDRAVLJE: Slabo.

JARAC

LJUBAV: Problemi u komunikaciji s izabranom osobom usled tehničkih problema. POSAO: Nepovoljan dan za one koji se na bilo koji način bave transportom. ZDRAVLJE: Moraćete da posetite lekara.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da ostvarite više zanimljivih poznanstava, ali nećete daleko dogurati kada je u pitanju ljubav. POSAO: Trenutno ste sputani u ovoj sferi i zato ćete možda razmišljati o promeni posla. ZDRAVLJE: Upala sinusa.

RIBE

LJUBAV: Danas ćete biti neraspoloženi. Opterećivaće vas neki problem zbog koga nećete biti raspoloženi za ljubav. POSAO: Grešićete na poslu, a mogući su i tehnički problemi. ZDRAVLJE: Bol u leđima.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija