• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2023

12:16

Tom Kruz slavio razvod koleginice! Bio je ludo zaljubljen u nju, a sada ima priliku da je osvoji (FOTO)

profimedia

Ljubav

Tom Kruz slavio razvod koleginice! Bio je ludo zaljubljen u nju, a sada ima priliku da je osvoji (FOTO)

Podeli vest

Razvod Sofije Vergare i Džoa Manganijela rastužio je fanove, ali ne i glumca Toma Kruza! On smatra da je sada konačno prilika da osvoji koleginicu u koju je zaljubljen godinama.

Tom Kruz je poznat po brojnim filmskim klasicima, a kratko se udvarao glumici još 2005. godine, pre nego što se zaljubio u Kejti Holms.

- Oni već imaju određenu istoriju, ali to je više bila kratka ljubavna veza nego prava romansa - rekao je izvor za britanski časopis Heat.

- Navodno su se zabavljali na Holivud Hilsu i uživali. Sofija tada nije baš davala signale da želi nešto dugoročno, pa se to završilo na potpuno prijateljski način i ostali su prijatelji - dalje je tvrdio insajder, prenosi NY Post. Doduše, kako nadalje tvrdi izvor, Toma je uvek izjedalo to što je "odbacio Sofiju i odabrao Kejti".

Vil Smit ih upoznao

InStyle je prošle godine pisao da je Kruza s Vergarom spojio njegov prijatelj Vil Smit u februaru 2005. Paparaci su par slikali zajedno na samo jednom sastanku, a romansa je navodno propala nedugo nakon toga.

 

 

Prema Endruu Mortonu, koji je napisao hit knjigu “Tom Cruise: An Unauthorized Biography”, Vergara je "bila zaslepljena Tomovim osmehom i zabavljena mnoštvom telefonskih poziva, cveća i čokolada koji su usledili nakon njihovog prvog susreta".

Sofija nije mogla da razume sajentologiju

Međutim, Vergara je kao pobožna katolkinja ubrzo počela da se brine da bi Kruz želeo da je preobrati na sajentologiju.

- Ubrzo je postalo jasno da je bila na audiciji za najveću ulogu u svom životu - gospođu Kruz - napisao je Morton.

- Bilo mi je jasno da će, ako prihvati ulogu, morati da se odrekne svoje katoličke vere i pređe na sajentologiju - dodao je, te istakao da je 51-godišnja Vergara bila "prestravljena sajentologijom".

 

 

Kako tvrdi Morton, iskreno je verovala da će je Bog udariti i da će goreti u paklu ako se pridruži. Romansa je nakon toga prekinuta.

Ubrzo, Kruz je počeo da se zabavlja s Holms u aprilu 2005. godine. Par se venčao i dobio ćerku Suri sledeće godine. Doduše, razveli su se 2012.

Vergara se 2015. udala za glumca Džoa Manganijela, a prošlog meseca su šokirali obožavatelje objavom da se rastaju. Glumci su dali ekskluzivnu zajedničku izjavu za Page Six, rekavši da su "doneli tešku odluku o razvodu".

- Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku - napisali su. Manganijelo je podneo zahtev za razvod od Vergare, navodeći kao razlog nepomirljive razlike.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Spektakularno završeni Dani Kladova
Društvo

Spektakularno završeni Dani Kladova

Spektaklom u tvrđavi Fetislam, koncertom Danice Crnogorčević, u prisustvu nekoliko hiljada građana, uz vatromet i baklje na zidovima tvrđave, završeni su ovogodišnji Dani opštine Kladovo, koji su, utisak je svih građana opštine, ove godine zaista prevazišli sva očekivanja.

27.04.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima
Nevolja ne bira

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima

Na delu teritorije gradova Čačak i Kraljevo ponovo je proglašena opasnost od zarazne bolesti afričke kuge svinja. Kritična situacija je u selima Tavnik u Kraljevu i Bresnica u Čačku. Ova odluka o proglašenju zaraženog područja, doneta je na osnovu rešenja, koje je donelo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za veterinu.

27.04.2024

09:15

Zatvara se veliki broj ulica u centru i na Novom Beogradu! Skoro 100 linija gradskog prevoza menja trasu: Ovo je detaljan spisak
Beograd

Zatvara se veliki broj ulica u centru i na Novom Beogradu! Skoro 100 linija gradskog prevoza menja trasu: Ovo je detaljan spisak

Najmasovniji međunarodni sportski događaj na ulicama našeg glavnog grada - Beogradski maraton, održava se u nedelju 28. aprila sa već tradicionalnim startom kod Crkve Svetog Marka i ciljem na Terazijama. Beogradski maraton ove godine okupiće rekordnih preko 13.000 učesnika, i to na distancama od 10, 21 i 42 kilometra, a u Beograd dolazi i 2.500 stranaca iz 72 zemlje širom sveta.

27.04.2024

09:14