• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2023

14:02

Novi skandal na pomolu? Sofija Vergara i Džo Manganijelo se bore za vlasništvo nad čivavom

EPA

Ljubimci

Novi skandal na pomolu? Sofija Vergara i Džo Manganijelo se bore za vlasništvo nad čivavom

Podeli vest

Sofija Vergara i Džo Manganijelo rastužili su fanove kada su saopštili da se razvode, jer su mnogi mislili da su skladan par, a sada ne mogu da se dogovore oko vlasništva nad čivavom.

Sofija i Džo još uvek rade na papirima za razvod, a kako se navodi, jedno od ključnih pitanja je kome će pripasti čivava po imenu Bubbles.

 - Postoji još nekoliko problematičnih tačaka koje treba da reše, a jedna od njih je kome će pripasti njihov pas Bubbles -  otkrio je izvor blizak paru, dodajući kako se Sofija nada da će se "rastati na miran i pošten način."

Glumci su objavili vest o razvodu samo nekoliko dana nakon što je njihova čivava Bubbles navršila 10 godina, a Sofija je za ljubimicu organizovala rođendansku zabavu s tropskom tematikom.

 - Bez obzira koliko me puta ugrizeš, uvek ću te voleti -  napisala je glumica uz fotografiju čivave u haljini s leopard uzorkom kako jede ružičastu tortu.

 

 

Par je odlučio da nabavi psa jer je glumica silno htela imati ljubimca, no u jednom je intervjuu otkrila kako isprva nije imala baš najbolji odnos sa psom koje je bila privrženija njenom suprugu.

 - Ona me mrzi. Trebalo je da bude moj pas, a opsednuta je Džoom -  izjavila je.

Glumica je i u drugim intervjima govorila o tome koliko im je Bubbles važna, a jednom je izjavila kako njen suprug čivavu tretira kao da je njihova ćerka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija