• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2023

10:00

Zadnjica od milion dolara! Sofija Vergara izgleda kao avion - polugola srušila Instagram (FOTO/VIDEO)

EPA

Moda i lepota

Zadnjica od milion dolara! Sofija Vergara izgleda kao avion - polugola srušila Instagram (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Glumica Sofija Vergara (51) koja se uveliko nalazi u šestoj deceniji života, ne prestaje da oduševljava fanove jer objavljuje vrele snimke na Instagramu.

Zgodna glumica, koja je sve šokirala kada je saopštila da se posle sedam godina braka razvodi od supruga Džoa Maganijeloa, rešila je da podigne temperatutu kada je objavila vrele fotke na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

 

Izgleda kao da je sišla s modne piste, a nakon hit videa koji je snimio njen suprug i pokazao šta glumica radi na odmoru, Sofija je usijala mreže, i to u tanga kupaćem. Njeni fanovi na Instagramu su ostali bez daha jer je skakutala po terasi u izazovnom kupaćem kostimu.

Trebala je da bude stomatolog

Jedna od najplaćenijih televizijskih glumica današnjice Sofija Vergara, sasvim slučajno je postala zvezda. Pre glume bavila se manekenstvom i poslom voditeljke, a fale joj samo dva ispita da postane stomatolog.

Uspela je da završi tri godine stomatološkog fakulteta. Samo su je dva ispita delila od titule doktorke dentalne medicine, ali onda ju je na plaži zapazio snimatelj zbog kojeg je postala zaštitno lice reklame za Pepsi za celu Latinsku Ameriku.

 

 

Nakon kraha prvog braka, jedno vreme je bila u vezi s Krisom Pasijelom, članom bande koja je sarađivala s porodicom Bonano. Posle njega stupila je u vezu sa kolumbijskim kraljem droge Andresom Lopezom, a zatim i s Nikom Loebom s kojim je vodila žestoku bitku oko embriona! U julu 2014. upoznala je Džoija Manganijela, a godinu dana kasnije su se i venčali, međutim ljubav je pukla i oni su saopštili da se razvode.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija