• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

07.08.2023

08:50

Zavist i astro znaci! Ovo su pokazatelji u horoskopu koji govore da li je osoba zavidna ili ne

Shutterstock

Horoskop

Zavist i astro znaci! Ovo su pokazatelji u horoskopu koji govore da li je osoba zavidna ili ne

Podeli vest

Određene pozicije Sunca i Venere, međutim i nivo osvešćenosti horoskopa otkrivaju da li je neko zavidan.

Ukoliko pitate astrologe, čak i određene emocije imaju veze sa horoskopom

Tako je astrolog Ivana Panta Rei istakla da postoje određeni pokazatelji u horoskopu, koji govore u prilog tome da li je osoba zavidna ili ne:

- Zavist je emocija koju osećamo prilikom poređenja s nekom osobom. Ona se može podeliti na zdravu zavist, gde priznajemo da smo zavidni, pa kažemo toj osobi blago tebi ti što putuješ, što to i to imaš, volela bih da sam na tvom mestu itd. Međutim, postoji i ona nezdrava zavist u kojoj se priželjkuje tuđi neuspeh, čak taj ekstrem da se potpomaže tuđi neuspeh - kaže Ivana i dodaje:

Foto: pexels.com

zavist

- Zavist je vrlo iracionalna, zato što je pitanje koliko bi neko bio na nečijem mestu da zna kakav je put i koliko je neuspeha sledilo iza toga. Međutim, ona je svakako frustrirajuća, zato što prilikom zavisti mi poredimo svoje najgore sa nečijim najboljim. Koji su to pokazatelji u horoskopu koji će govoriti u prilog tome da li je osoba zavidna ili ne? To su svakako određene pozicije Sunca i Venere, međutim i nivo osvešćenosti horoskopa, odnosno da li je osoba viši ili niži tip određenog znaka. Što se osoba više bavi sobom i upoznaje neke svoje delove, najverovatnije da će u manjoj meri osećati zavist, a neko ko živi stihijski, ne bavi se sobom, ide po inerciji kroz život, veći je kandidat da ovo oseća - navodi Ivana i zaključuje:

- Svakako, ovo je nezdrava emocija i govori o neadekvatnoj slici o sebi, a prevazilazi se tako što se prihvata sopstveni život, sopstvene vrednosti i autentičnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Drulović poručuje: Nema većeg motiva od ovakve utakmice!
EURO 2024

Drulović poručuje: Nema većeg motiva od ovakve utakmice!

Fudbaleri Srbije u utorak (21.00) u Minhenu igraju protiv Danske i potrebna im je pobeda kako bi se plasirali u osminu finala na Evropskom šampionatu u Nemačkoj. Selektor mlade reprezentacije i nekadašnji Piksijev pomoćnik Ljubinko Drulović ističe da neće biti lako, ali da ne sumnja u želju i motiv kod "orlova" da dođu do pozitivnog rezultata.

24.06.2024

14:50

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija