• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2023

06:40

Dnevni horoskop za sredu 16. avgust! Jarac je skoncetrisan na posao, a evo ko će imati brojne ljubavne prilike!

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za sredu 16. avgust! Jarac je skoncetrisan na posao, a evo ko će imati brojne ljubavne prilike!

Podeli vest

Lavovi će danas svima biti privlačni, što će obezbediti brojne prilike za ljubav bez obzira na njihov romantični status.

Evo šta danas očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN


LJUBAV: Nalazite se u povoljnom periodu za ljubav, bilo da ste već u vezi ili ste u potrazi za nekim. POSAO: Možete dobiti ponudu za posao ili projekat. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK


LJUBAV: Lep porodični život. Uživaćete u intimnosti svog doma. POSAO: Problemi u procesu rada ili problemi sa onima koji rade za vas. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Foto: Shuterstock

 

 

BLIZANCI


LJUBAV: Osećaćete se zbunjeno i vaše emocije će biti rasute, zbog čega će vam biti teško da ostvarite bliskost sa jednom osobom. POSAO: Pre svega će vas interesovati zarada. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RAK


LJUBAV: Bićete vrlo prodorni u nastupu i neće vam faliti samopouzdanja. Ipak vodite računa da ne budete previše agresivni. POSAO: Moguće su promene u sferi karijere. ZDRAVLJE: Infekcije.

LAV


LJUBAV: Svima ćete biti privlačni, što će obezbediti brojne prilike za ljubav bez obzira na vaš romantični status. POSAO: Stabilnost, ili pozitivna promena i napredak. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


DEVICA


LJUBAV: Postaćete meta ogovaranja, ili ćete sami ogovarati druge. Šta god od toga da bude, znajte da će ugroziti vaše šanse za ljubav. POSAO: Moguća promena radnog mesta. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shuterstock

 

 

VAGA


LJUBAV: Moguće je da ćete započeti zajednički život sa partnerom, ako za to postoji mogućnost. POSAO: Vrlo ste ambiciozni, pa ćete biti i mnogo prodorniji u poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION


LJUBAV: Iako nećete biti preokupirani ovom sferom, stupićete u kontakt sa nekim ko će vas fascinirati. POSAO: Nepovoljan dan za one čiji posao podrazumeva kreativnost. ZDRAVLJE: Slabije.

STRELAC


LJUBAV: Nećete biti zadovoljni stanjem u vašem ljubavnom životu, pogotovo ako ste u dužoj vezi ili braku. POSAO: Odličan period za sve one koji se bave proizvodnjom. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC


LJUBAV: Danas ćete uglavnom biti skoncentrisani na posao, karijeru i uopšte životni uspeh. Nećete imati vremena za ljubav. POSAO: Pozitivan razvoj događaja. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA


LJUBAV: Ostvarićete odnos koji podrazumeva i ljubav i strast. POSAO: Želite da radite u inostranstvu, a moguće je i da ćete uspeti u tome. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE


LJUBAV: Bićete zatvoreni i vrlo nepristupačni, zbog čega nećete imati uspeha. POSAO: Moguć je uspeh u sferi bankarstva i manipulacije novcem. ZDRAVLJE: Stabilno.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija