• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.09.2023

06:40

Dnevni horoskop za ponedeljak 4. septembar! Lavovi će uživati u mnoštvu prilika, a Device u iznenadnoj novčanoj infuziji

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak 4. septembar! Lavovi će uživati u mnoštvu prilika, a Device u iznenadnoj novčanoj infuziji

Podeli vest

Lavovi će imati i previše kontakata i prilika u ljubavi i svi će im delovati zanimljivo. Ukoliko njihov posao podrazumeva putovanje, imaće uspeha...

OVAN

LJUBAV: Imaćete potrebu da budete s nekim s kim ne možete imati pravu ljubavnu vezu, već tajnu ili platonsku. POSAO: Loš odnos sa nadređenima. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BIK

LJUBAV: Bićete privlačniji nego inače, pa ćete dobiti mnoge komplimente i prilike za ljubav. POSAO: Moguće je da će biti pozitivnih promena na poslovnom planu. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Ljubavni život će vam biti vrlo nestabilan. Možda vam se dopadne neko nov. POSAO: Bićete uspešni u svemu što ima veze sa kreativnim radom. ZDRAVLJE: Napetost.

RAK

LJUBAV: Možete upoznati nekog preko prijatelja ili preko članova porodice. POSAO: Bićete energičniji nego inače. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Shutterstock

 

LAV

LJUBAV: Imaćete i previše kontakata i prilika. Svi će vam delovati zanimljivo. POSAO: Ako vaš posao podrazumeva putovanje, imaćete uspeha. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Situacija u vašem ljubavnom životu će biti pozitivna. Bićete vrlo optimistični zbog toga. POSAO: Moguća je iznenadna novčana infuzija. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VAGA

LJUBAV: Nalazite se u turbulentnom periodu, što će uticati na ljubavni odnos. POSAO: Problemi u odnosu sa nadređenima. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko se bavi kreativnim zanimanjem ili je medijska ličnost. POSAO: Proširivaćete znanje. ZDRAVLJE: Promenljivog ste zdravlja.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Danas nećete ući u klasičnu vezu, već je moguće virtuelna romansa. POSAO: Blagi napredak u poslu i karijeri uopšte. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

JARAC

LJUBAV: Nazadovaćete u ljubavnom odnosu zbog onoga što će biti izrečeno između vas i osobe koja vam se dopada. POSAO: Bićete preopterećeni. ZDRAVLJE: Alergija.

VODOLIJA

LJUBAV: Ovo i dalje nije vaše vreme za ljubav. Ako ste u vezi, moguće je privremeno razdvajanje. POSAO: Promene u procesu rada. ZDRAVLJE: Slabo.

RIBE

LJUBAV: Moguć je raskid veze i nova ljubav ili barem nova poznanstva. POSAO: Dobićete priliku da napravite promenu koju priželjkujete. ZDRAVLJE: Dobro.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija