• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

06.09.2023

07:08

Retrogradni Jupiter gazi, a najviše utiče na 4 horoskopska znaka! Sporiji napredak i promena sistema vrednosti

Shutterstock

Horoskop

Retrogradni Jupiter gazi, a najviše utiče na 4 horoskopska znaka! Sporiji napredak i promena sistema vrednosti

Podeli vest

Retrogradnom Merkuru, Uranu, Neptunu, Saturnu i Plutonu od juče se pridružio i Jupiter, tako da će tim tempom nastaviti do januara 2024. godine.

Retrogradni Jupiter u Biku je astrološki aspekt koji se javlja kada Jupiter, planeta ekspanzije, obilja, učenja i duhovnosti, putuje unazad kroz znak Bika.

Ovaj položaj Jupitera može imati poseban uticaj na natalnu kartu osobe i doneti određene karakteristike i izazove.

Evo nekoliko ključnih tačaka o retrogradnom Jupiteru u Biku:

Materijalno usmeren

Bik je znak koji je često povezan sa materijalnim dobrima, finansijama, i udobnošću u životu. Kada Jupiter, planeta proširenja, retrogradira kroz Bik, to može ukazivati na duboko razmišljanje o materijalnim vrednostima i značaju prosperiteta u životu.

Introspekcija

Retrogradni Jupiter u Biku može podstaći introspekciju i unutarnju refleksiju o ličnim vrednostima i ciljevima. Možda ćete se pitati šta stvarno cenite u životu i kako biste mogli bolje da ostvarite svoje materijalne ambicije.

Rast kroz praktičnost

Ovaj položaj Jupitera često ukazuje na to da je lični rast i razvoj povezan sa praktičnim aspektima života. To može uključivati učenje kako bolje da upravljate svojim finansijama, razvoj poslovne veštine ili ulaganje u stabilne i dugoročne vrednosti.

Foto: Pixabay

 

 

Sporiji napredak

Retrogradni Jupiter obično usporava energiju ove planete, što znači da postoji tendencija da se stvari odvijaju sporije nego što biste želeli. To može zahtevati strpljenje i upornost kako biste postigli svoje ciljeve.

Duhovno razmišljanje

Iako je Bik često povezan sa materijalnim aspektima života, retrogradni Jupiter ovde može podstaći i dublje duhovno razmišljanje. Možda ćete razmišljati o tome kako materijalno bogatstvo utiče na vašu duhovnost i moralne vrednosti.

Možda ćete se suočiti sa situacijama koje će vam omogućiti da bolje razumete vašu vrednost i kako da je iskoristite.

Ovaj aspekat će najviše uticati na Bikove, Lavove, Vodolije i Škorpije.

Foto: Pixabay

 

 

BIK

Imaćete utisak da zaslužujete više i da niste dovoljno postigli u životu. Vaša potreba za ekspanzijom oseća se na svim životnim poljima, pa ćete shvatiti da su vam očekivanja bila prevelika.

LAV

Retrogradni Jupiter donosi vam usporavanje realizacije planova u karijeri. Imate ambicije koje trenutno nisu moguće ili se odlažu, pa ćete osetiti da vam je samopouzdanje poljuljano.

VODOLIJA

Retrogradni Jupiter donosi vam usporavanje realizacije poslova oko nekretnina. Ukoliko planirate selidbu ili kupovinu stana, najbolje je da o tome razmišljate od naredne godine.

ŠKORPIJA

Retrogradni Jupiter donosi vam krizu na poslu. Imaćete otežan odnos sa osobom koja vam je nadređena. Smatraćete da zaslužujete veću poziciju u karijeri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija