• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2023

08:00

Kako se slažu Škorpija i Vodolija? Dve potpune suprotnosti -  evo kakve su šanse da ovakva veza opstane

Shuterstock

Horoskop

Kako se slažu Škorpija i Vodolija? Dve potpune suprotnosti - evo kakve su šanse da ovakva veza opstane

Podeli vest

Kada se Škorpija i Vodolija nađu u emotivnoj vezi prognoze za uspeh nisu baš mnogo optimistične.

Radi se o dve potpuno suprotne ličnosti, različitih shvatanja i želja. Škorpija je ta koja želi partnera pored sebe i sa kojim će stvoriti jednu veoma duboku i intenzivnu ljubavnu vezu, dok je Vodolija otvorena ka spoljašnjem svetu i emocije doživljava na sasvim suprotan način.

Dok Škorpija želi da se u potpunosti stopi sa svojim partnerom, Vodolija često svog partnera posmatra kao najboljeg prijatelja. Naravno, Vodolija ume da pruži mnogo ljubavi i razumevanja ali ne nacin na koji to Škorpija želi i očekuje.

Ako ste se našli u ovoj emotivnoj vezi zaista vam neće biti lako i mnogo su veće šanse da ova veza neće potrajati. Naravno, da bi se dao konačni sud treba analizirati i Vaše podznake kao i Vašu celokupnu kartu ljubavne kompatibilnosti.

Vodolija donosi odluke veoma brzo i istog trenutka krece da ih sprovodi. Takođe, kada Škorpija nešto odluči veoma teško odustaje od toga. Zbog takvih sklonosti često nećete ni biti u mogućnosti da utičete jedno na drugo da promeni svoju odluku, a i kada Vam se ukaže prilika za to, verovatno će biti uzalud.

Foto: Shuterstock

 

 

Vodolija voli da provodi vreme sa prijateljima, da svoju energiju ulaže u razne društvene pokrete dok je Škorpija više okrenuta sebi i svojim unutrašnjim potrebama. Naravno, oboje umete biti veoma dobar i odan prijatelj pa čak i kada dođe do prekida veze, možete ostati u prijateljskom odnosu, što za Škorpiju nije čest slučaj kada su drugi zodijački znakovi u pitanju. Škorpija ume da pruži mnogo pažnje i podrške ali da bi to zaslužila, Vodolija mora da pokaže svoju privrženost i emotivnu povezanost sa Škorpijom.

Interesovanja na poslovnom planu su različita pa je veoma teško da se nađete u zajedničkom poslovnom poduhvatu. Ako se to ipak dogodi, vaše mogućnosti za uspeh mogu biti dobre kada je u pitanju posao koji pruža mogućnost da se borite za neka prava ili zaštitu drugih. Škorpija tu unosi dozu emocija i saosećanja dok Vodolija svojim sjajnim idejama i radikalnim pristupom lako menja stvari na bolje. Ipak, Škorpija je pomalo posesivna i lako se može dogoditi da celom projektu ipak vidi samo sopstveni cilj i korist što Vodoliji može veoma smetati.

Vodolija ima iskrenu i nepobedivu želju da svet menja na bolje. Zbog toliko izraženih razlika u ovoj emotivnoj kombinaciji morate biti spremni na sve. Kada dođe do većih problema, Škorpija postaje veoma teška za saradnju, a Vodolija je u stanju da bukvalno preko noći donese odluku i zauvek napusti ovu emotivnu vezu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija